reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek w końcu się doczłapałam...

caroline ale przygody...Ja kiedyś też stała w polu,ale gdzieś za Wrocławiem,bo śnieżyca była...Szkoda,że tak krótko byliście teraz pewnie już w trójkę się w Krakowie pojawicie :-)

dziuba i jak po wizycie weterynarza?

iza mam zaproszenia do Baltic Oasis.Jeżeli Oliwka nie będzie mega marudna to przyjdę do Ciebie,bo pójdziemy na plac zabaw.Grzesiek znów pojechał do pracy z wózkiem,ale daleko nie mam :-)

Cris Kasia Martynka co u Was?

No nic idę doprowadzić się do porządku

reklama
Witam się i ja :tak:
my dzis na pobraniu kwi byliśmy z Julianka... ale bylo nawet oki tzn płakała tylko jak ją trzymaliśmy a póżniej już oki :tak:
ja też siępisze na zlot czarownic heheh Iza mówisz jutro a o której ?? jak okolo 13 to z Wiktorkiem bede a jak wczesniej to z J ale musze wowczas wrócic do 13:sorry:
Marta czy masz jeszcze tą czapeczkę z H&M o której rozmawiałyśmy?? jestem chetna nadal...:tak: zaproszenie na Chrzest cudowne!!!
dziuba przytul psinkę...
cris co u Was? jak rozrabiaki??
Martynka jak pobyt u teściów?
Karolinko, Iwonko Wy niedługo bedziecie tulić swoje szkraby:tak: ten czas szybko leci:-D
Ania a juz jakiego lekarza leczysz Antosia?? u tego co poleciła Ania od Czarusia??
Aneczko Czarusia i zaglądaj do nas czasem
Anja a Wy już w podróży??

Buziole :rofl2:

czesc wam!

ale senna pogoda:confused2::confused2::confused2: muli mnie koszmarnie:crazy:

Minka, wylatujemy 7 grudnia :cool: wiec coraz blizej:-p

slonecznego( mozna swiatlo wlaczyc) dnia zycze:-)

Oliwia broi na potęgę a przy tym marudzi jak nic...Chyba za tatą tęskni :-)

minka mam czapeczkę leży odłożona :-)

anja zazdroszczę wycieczki :-)

Co do spotkania też się piszę...godzina obojętna bylebym do 15 w domu była,bo mężuś w tym tygodniu jest to 15 w pracy :-)

Jakaś śpiąca jestem.Kawy bym się napiła,ale w domu mleka brak :eek:

Dzieńdoberek w tą niezbyt pozytywnie nastrajającą pogodę....:wściekła/y:

Iza – no to jak ustalicie szczegóły to daj znać :happy:

Marta – niestety tak jak mówisz, teraz to dopiero w trójkę do Krakowa pojedziemy :-(

Dominika – nooo, czas płynie jak oszalały... :-)

Anja78 – ja też strasznie zazdroszczę Ci wyjazdu, ehh.... :tak:

Miłego dnia dla Wszystkich, buziole

czesc Kochane, dziękuję za dobre słowa, niestety dziś o 12.15 Korunia zasnęła na zawsze :-( była moja najkochańsza...

Caroline, całe szczęście tylko godzinę czekaliscie, pewnie wróciłaś umęczona!

Anja - jak ja Ci zazdroszczę tej podróży...

wracam do pracy, bo się znowuż popłakałam pisząc Wam o psiaku.

reklama
Natalka - tulam:-:)-:)-(

ja wlasnie z tego powodu nie moge miec zwierzat, wszystkie moje koty jak odchodzily "zza tecze" to tak odchorowalam , ze masakra. czlowieksie dosiersciucha przyzwyczaji a potem serce boli:zawstydzona/y:

a pies to najlepszy przyjaciel...smutno smutno smutno:no::no::no:
3maj sie kochana, Tyska cie pewnie rozsmieszy:tak:

pozdr mamuski :))))) lece bo Duska sie drze na dwor chce, wieczorny spacerek,
beznadziejnie ,ze szaro, buro i listopadowo, fajnie,ze w miare cieplo jeszcze

Do góry