reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ja mojemu tacie złożyłam życzenia już wczoraj, prezentem była oczywiście inf o mgr :-D a dziś jeszcze raz - tatuś sto lat, kocham Cię!! a Martynka na Dzień Ojca zrobiła tatusiowi laurkę pt. "zgadnij co narysowałam" - czyli malowałyśmy farbkami i pastelami - a co, niech się uczy od najmłodszego :-D

Dziuba - wielkie gratulacje!!! Pani magister :-)

U nas ok, po wyjeździe przenieśliśmy chłopaków razem do pokoju, trochę się jeszcze wybudzają, ale maciek już praktycznie śpi do rana bez pobudek, Piotrek się trochę budzi, ale się przyzwyczai pewnie. Więc odzyskaliśmy sypialnię :-D Poza tym trochę grzebałam w fotkach - wynik zamieściłam na wątku zdjęciowym ;-) Jutro się zaczynają zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Piotrka, więc znowu bedę zabiegana. Poza tym w środę i piątek mam do zaliczenia obrony doktoratów znajomych, mam nadzieję że zdążę z tych przedszkolnych ;-)

jupi!! jestem po wizycie! wszystko w porządku :) dzidzia ma 8 tygodni i cudnie bije jej serduszko :tak::tak::tak::-):-)

Wróciłam :-D ale nadrabiam zaległości, jutro napiszę więcej, a tymczasem...

Dziuba - wiedziałam :cool2::-D ogromne gratki :tak:

Ivi - piękne wiadomości, serduszko rośnie i dzidzi i nam słuchając takich wieści :blink:.

dobrej nocki kochane, całuję wszystkie razem i z osobna....

Hej laseczki:-)
Dziuba wielkie gratulacje Pani mgr:happy2:, super , w końcu juz masz stres za soba i to z takim rezultatem:tak:.
Ivi gorące uściski dla dzidziusia;-).
dziewczyny a Wasze dzieicaczki jakieś chorowite:-(, dużo zdrówka....
j juz w domciu, miałam dwie przesiadki , Cezary przy drugim wymęczony i cyrk odstawił:baffled:, ja też już na skraju wyczerpania, bo od 4 nie spałam , dopadły mnie jakieś bóle żołądkowe , raz zimno raz cieplo , normalnie koszmar:angry: i jeszcze ta podróż, ale na szczęście juz u siebie...tyle , ze mieszkanko wyglada inaczej , firany zdjete a zawieszone inne ...normalnie szok:angry::no:poprzestawiane na maksa...jejku ja chce mieszakac na swoim:wściekła/y:, ale wogole nie rozumiem:confused::angry:.
no ale mam nadzieję , ze jutro sie obudzę i slonko grubo przygrzeje , bo juz nie mogę się doczekac plaży w Gdyni. a Czaruś placu zabaw:-D.
dobranoc

brawo Dziuba, masz tego wymarzonega MAGAZYNIERA:-)

Ivi- super, mowilam,ze bedziesz styczniowa mama:tak:

u mnie bz, NAdia rosnie jak na drozdzach i energii jej przybywa, zaczyna bardzo psocic i lobuzowac, generlanie ma juz zla opinie w parku:szok::-p:sorry2:

lubi czasmi dowalic jakiemus zasmarkanemu glusiowi, kilka szybkich :confused: a potem matka sie tlumaczy hehehe, moze na kik-boks ja zapisze:shocked2:

e nie mam weny do dalszego pisanie, 3majta sie laseczki:cool2:

Anja, nosz w końcu jesteś! już chciałam pisać do Cię, w ogóle to myślalam żebyśmy na plażę poszły, ale jak widać za oknem... :baffled:

Iza, pisz wszystko, nadrabiaj bo też Cię ostatnio nie ma z nami!

Ana, całe szczęście macie już podróż za sobą, teraz wypocznijcie z Czarusiem ;*

Ivi, gratulacje! wiedziałam że będzie w porządku! macie już jakieś pierwsze propozycje imion? p.s. cudowny reportaż ze ślubu, aż się wzruszyłam...

dziewczyny od 2 do 5 lipca jest pokaz największych żaglowców w Gdyni, ogłaszam do przedyskutowania na naszym wątku spotkaniowym, może uda nam się zebrać...??

reklama
Do góry