reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ivi, nie wyszło mi zaciążenie. Dziś dostałam @... może za miesiąc :-D

Marta, przelicz jeszcze ile zabawek Ci dałam tych zawieszek, sprawdziłam na zdjęciach małej, powinny być 3! cieszę się że Oliwce się spodobało, niech służy!!

co za pogoda...

dziuba - to musisz się dobrze postarać żeby za miesiąć dołączyć :-D

ja dziś mam humor na roztrzaskanie komuś nosa... ehh hormony:wściekła/y:

mnie dziś kumpela z pracy, z sąsiedniego działu, wkurza na maksa.... no ale trzeba się wziąć w garść :zawstydzona/y:

jolu.....

Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

bukiet-roz.jpg

my dziś sięprzygotowujemy do chrztu...:cool2: pogoda cudowna... i mam nawet dylemat, którą letnią sukienkę wybrać i jakie sandałki chyba jak najbardziej odkrytę.... a oto mój ostateczny strój na dzisiaj:sorry2:
6982.jpg
Kalosze+Zebra.jpg

:cool2::cool2::cool2::szok::-D:sorry2::baffled::nerd::shocked2::-p;-)​

Ivi - weź w garść kumpelę, za fraki i potrząśnij nią :-D ciężarnej wszystko wolno, hormony Cię usprawiedliwią :-p

Dziuba - starasz się? :-D:szok: super, będę Ci kibicować hihi

Właśnie miałyśmy spływ wózkiem do przychodni, nareszcie udało mi sie zaszczepić Patusię. Dzielna była jak nigdy, nawet nie zauważyła wkłucia :-)

Jolcia - o mały włos i bym u Ciebie dzisiaj była, ale się rozmyśliłam haha :cool2:

Rafałku kochany wracaj szybciutko do zdrowia bidulku nasz uśmiechnięty :tak:

Lato w pełni :cool2::-D i like it... Cris - sam sex hihihi.

ivi, nie wyszło mi zaciążenie. Dziś dostałam @... może za miesiąc :-D

Marta, przelicz jeszcze ile zabawek Ci dałam tych zawieszek, sprawdziłam na zdjęciach małej, powinny być 3! cieszę się że Oliwce się spodobało, niech służy!!

co za pogoda...
u majstrujecie fasolinkę no to kciukasy trzymam:tak:

Już biedaczka męczy straszny kaszel, ale na razie spi :-( Nie wiem jak mu pomóc, a w dzien niby juz było lepiej, a w nocy znowu wstretny kaszel :-(
zdrowia dla Rafałcia bidulek

kochane, przedstawiam naszą Iskierkę :-):-) ma 8 tygodni i 1,75cm długości :-D:-D
śliczna fasoleczka:tak::-) niech zdrowo rośnie:tak:

jolu.....

Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

my dziś sięprzygotowujemy do chrztu...:cool2: pogoda cudowna... i mam nawet dylemat, którą letnią sukienkę wybrać i jakie sandałki chyba jak najbardziej odkrytę.... a oto mój ostateczny strój na dzisiaj:sorry2:
6982.jpg
Kalosze+Zebra.jpg

:cool2::cool2::cool2::szok::-D:sorry2::baffled::nerd::shocked2::-p;-)​
Dziekuje za życzonka:-)
a zestaw ubrankowy suuuper normalnie na czasie :-p:sorry2::-D:-D:-D:sorry2:

Izuniu chciałaś nalot mi zrobić powiadzasz :-D szkoda że pogoda nędzna :dry:

reklama
a to coś w temacie...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hGLZqDXau98"]YouTube - Weather Girls - Its Raining Men[/ame]

coś na rozweselenie...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pi2t58CRmbU"]YouTube - It's raining 300 men[/ame]

dla znudzonych...:-p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=u-n9Zdf19-c"]YouTube - It's Raining Men.[/ame]

Do góry