reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja sweterka białego nie mam.Mam taką letnią marynarko kurtkę h&m,ale ona jest w biało-czerwone pionowe paski rozmiar 86

ana mogłaś powiedzieć to bym Ci małą dała do wytarmoszenia :) Nie każdy lubi trzymać śliniące się dziecko :) Następnym razem dam Ci naszego klopsa na dzień dobry :)

Byliśmy wieczorkiem na spacerku Na bulwarze znowu wiało jak nic,ale Oliwka nawdychała się świeżego powietrza i teraz smacznie śpi :-) Ja też już padam ze zmęczenia

Miłego dłuuuuuuuuugiego i rodzinnego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
jeny Ania ale mieliście st raszne przeżycia! dobrze że nic się Wam nie stało...

Martynka, ja na długie wypreawy biorę ze sobą mleko 1porcję odmierzoną w pudełeczku albo kaszkę, wrzątek w termosie i obiad w termosie takim dla dzieci gorący że jak wystygnie to dolewam troszkę wrzątku i przelewam z butelki do miseczki i karmie mała bo jak ona sama MAZJESC TO KONIEC SWIATA...

my dziś się chcemy do zoo wybrać, pogoda ładna, więc trzeba ko0rzystać i rob iźć rodzinne spacery

A my zaraz wychodzimy na spacerek, idziemy do mojej mamuski, a tam Patryk bedzie sobie grzebał przy samochodzie na podwórku, Rafałka tez gdzies tam wysle, a ja sie poucze moze w koncu troche.
Ja bym sobie do zoo pojechała jutro albo w niedziele, ale zobaczymy. Patryk krzyczy ze mam sie uczyc, heh moze faktycznie by sie przydało... Kto to wymyslił ze matury sa od razu po majówce... ??
Uciekam, buzka ciotki klotki :-)

Martynka - dobry pomysł z zoo w niedzielę, zrelaksowałabys się przed maturami. Bo nie warto tak na ostatnią chwilę się uczyć, w tym stresie i tak nic w głowie nie zostaje.

Dziuba - jak się Martynce podobały zwierzaki w zoo?

Byłam dziś zobaczyć małego Oliwierka, jojciu jakie noworodki są rozbrajające! I ten jęzorek szukający mleczka hihih, uśmieszki przez sen :-D Mąż nawet wziął na ręce to śmiałam się, że jakimś fluidkiem się zarazi :-p.

DD po spowiedzi, ja też, teraz tylko wytrwać w czystości do niedzieli hihih.

Dzień doberek

iza to jednak będzie Oliwierek.A dużo ma włosków na głowie??:zawstydzona/y:

Martynka nie wiem jak będzie dzisiaj i jutro ,ale jak chcecie jechać do zoo to radzę jechać tam wcześnie rano.My wczoraj jechaliśmy do parku oliwskiego i musieliśmy zawrócić,bo korki były już przy zjeździe z obwodnicy+cała spacerowa zapchana.Nie lepiej było na grunwaldzkiej mega korki.Większość jechała do zoo.Zd omu wyjechaliśmy po 10.Nam się udało dojechać do parku,bo zawróciliśmy i pojechaliśmy Słowackiego a później Polanki i do parku,ale do zoo którędy byśmy nie chcieli jechać to co najmniej godzina stania w korku.

Nam wczoraj dzień minął super.Byliśmy na spacerku,później Grzesiek zaprosił nas na obiadek do pizza hut,a po poworcie do domu położyliśmy się wszysycy spać :-)

Dzisiaj mija dokładnie rok jak pierwszy raz widzieliśmy Oliwkę na usg.Miała 9mm,a ja byłam w 7 tygodniu ciąży :-)

Miłego dnia

:tak:Witam wszystkie mamusie :) moze i ja bym sie do was dolaczyla. Mieszkam w Gdansku od niedawna i strasznie samotnie sie tu czuje , nie znam tu zupelnie nikogo . Moja coreczka ma juz 2.5 roku i jestem z mala w domu.

Kenzo witaj. Mam nadzieje ze bedziesz z nami czesciej pisac i poczujesz sie razniej :-)

Ehhh wszystkie na majówkach i cisza tu.... Znowu nie wygralismy w totka, a dzisiaj 21mln było...
Ja dzisiaj rano wysłałam moich chłopców do teściow, a ja miałam sie uczyc... No wiec sie wykapałam, poszłam do sklepu z butami niedaleko mnie i kupiłam sobie 5 par butów ha ha. A zeby nie było ze taka rozrzutna jestem to 3pary były po 10zł, a 2 po 20, wiec wydałam tylko 70 zł na 5 par, hi hi wesoło :-D Fajne ceny co... Potem poszlam do kolezanki na chwile i do domu wrociłam koło 14, poczytałam sobie chwile cos tyle z mojej nauki... phiii
A jutro planowałam do zoo jechac, ale sama nie wiem... Faktycznie moze byc ful ludzi, wiec Patryk mowi zeby jechac za tydzien na spokojnie.
No nic uciekam
Buziaczki ciotki klotki :)

Izus powodzenia na przyjęciu DD :-)

reklama
A ja sie dzisiaj uczyłam od 8 rano do teraz praktycznie bez przerwy - znaczy sie przeleciałam przez wszystkie epoki... masakra...
Mąz mnie dzisiaj olał i se do rodzicow pojechał, chociaz mielismy gdzies sobie razem isc, wiec wkurwiona siedziałam caly dzien i sie uczylam... grrrrrrr
Trzymac jutro kciuki o 9 :)
buziaczki

Do góry