reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
dzień dobry:tak:

iza:trzymaj się kochana spokojnego dzionka Tobie życzę:tak:

anja: pocieszę Cię, u nas włażenie na stół to norma...codzinnie kilka razy Emusia ściagamy:baffled:także wszystko przed Tobą:rofl2:

kasia: udanej majówki, Wam życzę:tak:

u nas zmiana planów... i po spacerze na zakupy jedziemy, teściowa z dziećmi zostanie, a my musimy troszkę po sklepach pośmigać:baffled:trochę szkoda, bo ładna pogoda jest, ale kiedyś trzeba to zrobić:sorry:

dobra spadam ogarnąć chatę, bo tu jak zwykle b.....l:crazy:

jeny, ależ mamy pogotę genialną! wybywajcie wszystkie na dłuuuuuugie spacerki, na wycieczki, Kasiu, przyjemnego wyjazdu na Wrmii!!
nas czeka przeprowadzka... jestem mega wkurw... że zamiast wypoczywać na majówce będziemy z tobołami biegać z mieszkania do mieszkania, dziś jedziemy patrzeć 3mieszkania do Wrzeszcza, jutro znowuż... to długa historia, ogólnie nie układa się nam z tą babą co od niej wynajmujemy więc robimy przeprowadzkę! a że chcemy blisko mamy żebym miała to nie takie proste. W dodatku do końca maja muszę oddać pracę... no cholera by to wzięła!
całe szczęście Tysia już normalna, czyt. znowu wchodzi za kanapę, wspina się na parapety i ściąga widelce z blatu w kuchni i próbuje wsadzić do kontaktów - więc wyzdrowiała - cokolwiek to było, ale zęba ni ma kolejnego!

Ritka, zaległe sto lat od cioci!!

Dopiero wróciłymy... zeszłyśmy w doł do Gdyni, na bulwarek, potem na przystań jachtową, po skwerze, po lumpkach, jakie cud ciuszki wyszukałam dla Patusi, ale kupiłam tylko dżinsiaki, strój kąpielowy, torebusię i koszulę białą dla DD z krótkim rękawem. Potem autobusem znów na Witomino i jeszcze plac zabaw zaliczyłyśmy. Nie mogłam młodej wyciągnąć z piaskownicy :-D ale musiałam bo zaczęła żreć kamienie.
Niechętnie wróciłam do domu ale DD zaraz wraca ze szkoły, no i pampka trza zmienić.

Jak młody wróci to zjemy i dalej lecimy w długą. Najchętniej to bym się teraz smażyła na plaży ażeby skwierczał tłuszczyk hahaha :-D:-D:-D

Humor oczywista polepszony - poleeeecam słoneczne kąpiele!

Dziuba - powodzenia z szukaniem lokum.

Cris - śmigajcie śmigajcie bo potem wyjedziecie i takie rzeczy jak zaopatrzenie z głowy ucieknie.

Anja - gratulacje na małej alpinistki ;-)

Kasia - brrr takie traumy dziecku robisz od małego do dentysty prowadzasz hihihi :-D:rofl2::-D Żartuję oczywiście, bardzo fajnie do tego podeszłaś że zaprowadziłaś jak jeszcze nie ma potrzeby borowania. Ja Pat też zapisałam na maj, niech sobie dentysta obluka te jej sześcioraczki :laugh2:.

Abeja - ech ta nasz służba zdrowia co nie :sorry::confused2: najlepiej być zdrowym i nie korzystać zbyt często bo wrzodów można się nabawić :baffled:

Ok młody wrócił, ma mało lekcji, przycisnę go i uciekamy dalej na słonecko :cool2::cool2::cool2: Buziaczki!

Cześć Dziewczyny
dziuba powodzenia w szukaniu mieszkania.Wiem,że znaleźć coś fajnego i w rozsądnej cenie jest ciężko.Grześka kolega ostatnio szukał i się tak zdenerwował,że będą mieszkanie kupować :-) Tyśka fajnego ma dziadka :-)

iza jakbyś kiedyś się nudziła to się zapakuje z Wami na bulwar,bo już powoli zaczynam do siebie gadać :-( a że taka śliczna pogoda to siedzę z mała na dworze do oporu :-)

abeja nasz służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia...A jak Wasz maluszek?Mocno już się do Was dobija?

mamo w boju fajną masz teściową :-) Miłych zakupów

kasia miłego wypoczynku.My też byśmy gdzieś "dalej" sobie pojechali,ale Oliwka jest jeszcze troszkę za mała :-(

anja a jak u Was przygotowania do wyjazdu??

A my żyjemy.W sobotę byliśmy w zoo i w parku.Oliwce najbardziej podbały się surokatki żyrafy i słoń.Uczyłam ją,że w zoo są 4 żyrafy Tofik urodził się z Poznaniu Gucio w jakiejś miejscowości na S,a Lucek i Vclav w Pradze .Po spacerku obiadek i wróciliśmy do domku padnięci.W niedzielę odwiedziła nas ciocia z wujkiem posiedzieli i pojechali.Babcia się do nas nie odzywa,cały czas ma sygnał zajety więc się obraziła na maksa i nie chce z nami rozmawiać :tak: Trudno płakać nie będę chociaż oszczędzę sobie stresów,a jej pewnie kiedyś to minie albo i nie.

Jakbyście kiedyś chciały iść jakąś większą grupką do zoo to proszę dać znać mogę załatwić wejściówkę na 10 osób :-)

Idę robić obiad,bo dzisiaj mam we wszystkim tyły

Ostatnia edycja:
Maarcia to ja na zoo bardzo chętnie - jako co 6 osób mogę lekko zwołać (z nami), bo i tak ze znajomymi co tydzień niemal w zoo jesteśmy przez fanatyczne dzieci :-D A ty skąd takie masz dojścia zoologiczne?

kasia fotograf który robi mojej siostrze zdjęcia ma taką wejściówkę wielorazowego użytku na 10 osób i jak nam potrzeba to bierzemy wchodzimy,a później ją oddajemy.Dzieci do 4 lat wchodzą za darmo,ale dorosły płaci 12zł niby nie dużo,ale ja też lubię chodzić do zoo,a jak można zaoszczędzić :-)

HEJ DZIEWCZYNY:)
Mężus jeszcze jest, wyjeżdża po 5 maja , moze sie z nim zabiorę i zrobie sobie małe wakacje po fjordach norweskich:tak:. malo urzęduje na BB , bo ciągle w rozjazdach i spacerach , chociaż mężus juz chyba nie ma chęci i poległby w domu na kanapie , ale same powiedzcie taka pogoda i jeszcze żywioł Czarusia, musze go wyhasac , żeby wieczorki były nasze:-p:laugh2:, my też zaliczyliśmy Zoo tylko w niedziele, surokatki i kangurki dobrze się bawiły:szok:(wstawie fotki:), fajnie było , Czarusiek zachwycony wszystkim :-D, ale ja juz pod koniec to poległam , nogi mi odpadały:eek: i chyba nie wszystko zaliczyłam:sorry:.
Anja widze , że mala skacze Ci juz po meblach, nie martw sie kochana , bedziesz miala co wspominac jak juz urośnie:-D.
Martyna tez nie cierpie jak chcesz się wybawic a te zmęczenie materiału doskwiera:-:)wściekła/y:, życie matki polki....mam nadzieje , ż emały da ci sie przygotowac do egazaminów , powodzonka:tak:
Iza ja wczoraj z cichacza i ukrycia przed meżem wlazłam do lumpka i kupilam fajowe spodnenki dla Czarusia:tak: i dla siebie tez coś:eek:, no sama bylam w szoku:szok:.
Dziuba fajnie z tym rowerkiem , ale rzeczywiscie jak chcieliscie kupic w następnym roku to lipa , teraz i tak za malutka, co?
Kasiu fajnie , ze organizujecie sobie taki wypad , zazdroszcze , bo te weselicho mi przypada na długi weekend...a wolałabym na kaszuby sobie pojechac:angry:.
dobra zmykam , pozdrawiam wszysstkie mamusie:happy:

reklama
witajcie lasencje,
my już na nogach od 5.40, za to cała nocka przespana (tfu tfu, żeby nie zapeszyć, ale oby tak częściej!!)
Kasia, Marta, pamiętajcie o nas, my też chętnie do zoo byśmy skoczyły!
Ana, jedź koniecznie na urlop, Norwegia to cudny kraj, taki spokojny, na pewno wypoczniesz!

Do góry