reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andzia dla Ciebie i Twojego męża wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,aby wszytko się dobrze ukałdało i żebyście zawsze byli bardzo szczęśliwi- buziaki!!!!

reklama
Andziu
Życzę wszystkiego, czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Słońce bez końca, kwiatów pachnących,
a tuż za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

love198.gif

3x091uw6xf2.gif

Anetko i Maćku - najlepsze życzenia z okazji ślubu!!!

Ja tylko na chwilę dziewczyny - Maciek mi ząbkuje i w nocy nie spi - mamy już jednego przebitego zęba i drugi zaraz się przebije. Są u nas teściowie i nie mam jak do kompa usiąść także nadrobię w tygodniu. :happy: Pozdrawiam serdecznie:happy:

Andzia!! gratulacje!! odezwij się do nas :))

kochane nie wytrzymaliśmy z moim A. i .. wstawiliśmy suwaczek :) czyli bardziej oficjalnie przyznajemy się do "wpadki kontrolowanej" :))

Ostatnia edycja:
andzia- szczescia szczescia szczescia radosci z pieknego i zdrowego dzieciatka. bedzie corcia tak?????:tak:

ivi - gratulacje, witaj oficjalnie w swiecie mam:laugh2:ale sie za- (cia) tajniczylas:rofl2:

ivi gratulacje:tak:
jak tam zdrówko kobietki?? my dalej zapuszkowani w domu:wściekła/y:oby jak najszybciaj te katary wszystkim minęły i Waszym brzdącom też!!!

dziś Antoś ma za sobą 1 jabłko:rofl2::-D:-p

witajcie...

jak tam Wasze zdrówka??

iza: jak Pati??

a gdzie się dziuba zaszyła??o martce i agnieszcze i całej reszcie już nie wspominając:baffled:

no, dziewczny nie łądnie, żebym musiała sama do siebie pisać:sorry:
my już od 5.30 na posterunku, mężuś w pracy a dzieci już robią bajzel:baffled:
dziś i wczoraj w nocy Emuś wędrował po domu, i za każdym razem o tej samej porze, tak 1.30-2 jak tak codziennie będzie, to się załamie, bo trzeba wstawać i kłaść go spowrotem do łóżka, bo sam nie trafia i wtedy kładzie się na podłodze:eek:

my od soboty, bez zlweu w kuchni, bo uległ zniszczeniu i dno odpadło, po silniejszym uderzeniu:baffled:a był ceramiczny:angry:nie będę konkretnie komentować jak to się stało:sorry::eek:bo szkoda słów:no::rofl2:ale jakby co nie ja jestem winowajcą a mój szanowny małżonek:sorry:
pogoda cudna, a my nadal w domu tkwimy:angry:dzieci dostają szału Emuś gnębi Ritę i na niej chce zapasy ćwiczyć:eek:a ona nie bardzo wie jak atak odeprzeć, siedzi i jęczy ale od niego nie odejdzie, tylko podchodzi on ja za włosy i płacz, on ja puszcza a ona sie do niego przysuwa... jak dla mnie to jest zagadka:sorry:
idę się kawą podratować, bo jeszcze nieprzytomna jestem:no:
miłego dzionka wszystkim

Cześć ślicznoty!

Cris - no to nieźle musiałaś nabroić, że Twoja oaza spokoju wybuchła w zlew :-D:rofl2:;-). A z dzieciakami to typowa miłość braterska, ja młodszego brata łaskotałam do upadłego a on chciał jeszcze :tak:.

Ivi - no to jak już się ujawniłaś to jeszcze raz gratuluję i przypominam o obietnicy, że
po zafasolkowaniu będziesz się tu piknie udzielać :rolleyes:.

Kasiu - gratki ząbkowe! To teraz masz trzeciego stuprocentowego mężczyznę w domku :-) Jak przeżyłaś nalot teściów? Było ok?

Dominko - jak Twoje dzieciaczki? Zdrowe już?

Marta - jak tam Oli się miewa? Masz może rolki w domu? Bo ja zmierzyłam w week wrotki DD i mieszczę się więc może pojeździmy sobie po Witominie? Będzie wielka beka ze mnie hahah :laugh2::laugh2::laugh2:.

Pati jest na antybiotyku w związku z czym lepiej się czuje, zrobiła sobie wczoraj maraton spania - jak o 16:30 ją położyłam to dopiero dziś rano o 6 wstała. Aż sprawdzaliśmy czy żyje :szok:.
DD dziś odbiera alby, nareszcie.

A wczoraj wpadła szwagierka na sesję brzuszkową, bo to już ostatni dzwonek, ale malusi ma brzunio hihi. Efekty baaardzo zadowalające. Mamy plany jeszcze doprawić kilka fotek w plenerze ale możemy nie zdążyć hihi.

reklama
:))) Iza Ty to pamiętliwa kobieta jesteś ;-) no więc witam się z wami w ten piękny słoneczny poranek :-D:-D
Co dzisiaj macie w planach? Ja siedzę (półleżę) w pracy i próbuję się skupić, choć to wcale nie jest łatwe:-D

Do góry