Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
minka jak Oliwia była chora miała kaszel i czerwone gardło lekarka powiedziała mi żeby dawać małej do picia rumianek,nosić ją jak najczęściej w pionie-oczywiście na tyle na ile da się nosić w pionie 2 miesięczne dziecko,spać też miała pod kątem i nie nadużywać fridy.Ja dawałam Oliwi do picia też kwiat lipy i gardło szybko się wyleczyło kaszel też zniknął.Pewnie już to stosowałaś...
Może przejdź się z małą do lekarza i niech ją dokładnie osłucha...Mam nadzieję,że antybiotyk nie będzie potrzebny...
Postanowiłyśmy z Izą nie jechać do kina...
Przed chwilą nawet oglądałam tvn24 i drogi są średnio przejezdne i radzą poruszać się komunikacją miejską,a dla nas była by to mega wyprawa.Iza też już mi pisała,że drogi dojazdowe do obwodnicy zablokowane.Nie chcemy się też w żaden korek wpakować,bo z takimi maluchami to sobie nie wyobrażam...
Może za tydzień będzie już wiosna,frekwencja dopisze,zagrają lepszy film to się pojawimy :-)
Może przejdź się z małą do lekarza i niech ją dokładnie osłucha...Mam nadzieję,że antybiotyk nie będzie potrzebny...
Postanowiłyśmy z Izą nie jechać do kina...
Przed chwilą nawet oglądałam tvn24 i drogi są średnio przejezdne i radzą poruszać się komunikacją miejską,a dla nas była by to mega wyprawa.Iza też już mi pisała,że drogi dojazdowe do obwodnicy zablokowane.Nie chcemy się też w żaden korek wpakować,bo z takimi maluchami to sobie nie wyobrażam...
Może za tydzień będzie już wiosna,frekwencja dopisze,zagrają lepszy film to się pojawimy :-)