reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To Gdyński Program Profilaktyki Chorób Serca i Naczyń, badają cholesterol i mierzą ciśnienie tętnicze. Wysłali do mnie bo stuknęła mi 30-stka.... Tobie nie wysłali? Może to badania przesiewowe?

Laski - jutro kino :-) Nie mogę się doczekać spotkania z Wami, weźcie flaszki, towar i suchy prowiant ;-).
iza a jest tam jakis nr telefonu??

reklama
Witajcie dziewczyny... nie bylo mnie "chwile" a tu juz tyle do czytania... nie nadazam za Waszymi pogaduchami ;-)
Ja na nic nie moge znalezc czasu, a na kompa to juz wogole... jakas niezorganizowana jestem. Uzeram sie od 6 rano z moja bestyjka i doslownie nie wiem kiedy konczy sie dzien. Czy wasze dzieciaczki potrafia sie zajac troche same soba czy chca ciglej zabawy i uwagi? Z moim to chwilami wytrzymac nie idzie. Zaczelo sie tez zadawanie trudnych pytan typu "Czy mama ma siusiaka? A dlaczego nie ma?" :-)
Pozdrawiam Was cieplutko... myslicie za wiosna w koncu przyjdzie? Mam dosyc zimna :wściekła/y:

no, jest baaaardzo wiosennie, jak cholera:wściekła/y:
już sama nie wiem, czy dziś zdołam nos z domu wytknąć:crazy:bo ja jeszcze w śnie zimowym, a na dworzu zimno:baffled:buuuu normalnie się roazpłacze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za złośliwość!!!! ja tu kupuje rzeczy na lato, a za oknem Laponia, chyba sobie choinkę postawę, żeby się lepiej czuć i jakoś bardziej tematycznie żeby było:rofl2::szok::crazy:
6animated93.gif
no nie mogłam się powstrzymać:rofl2:

iza: a te badania, to NFZ Cię wezwał, bo masz 30 lat i chcą się dowiedxzieć jak długo będziesz ich naciągała na usługi:rofl2:

pochwalę się, Wam wczoraj Antoś znów sam zasnął w łóżeczku!!dziś będzie powtórka:tak:mam nadzieję,że się czegoś nauczy:rofl2:

My już też wstałyśmy...Pogoda masakra.Już mąż zaproponował,że mi samochód odśnieży żebym nie musiała tego robić przed wyjazdem :-)
Pogobn ood piątku ma już być lepiej,a w weekend ma być cieplutko...No to czekamy na weekend...

U nas noc ok.Oliwia usnęła zaraz po kąpieli i jedzonku.Za to budzi mi się częściej,bo najdłuższa przerwa trwa ok 3 godzin,a później to się budzi co 1,5-2 godzin.Chyba mamy skok rozwojowy,a podobno ten w trzecim miesiącu jest najbardziej odczuwalny.Pewnie jej się to jakoś unormuje mam nadzieję,że szybko...

Kelebek ja co prawda mam młodsze dziecko,ale już zauważyłam,że wymaga więcej uwagi.,a co dopiero będzie później

mamo w boju świetny obrazek...:-)

Hej dziewczyny....

Minka - oto szczęśliwy numerek dla Ciebie: 0-58-699-83-65. Nie dziękuj ;-).

Kelebek - jednak chyba im starsze dziecko, tym więcej uwagi potrzebuje, do czasu aż "dorośnie" do tego by się samo sobą zająć. Pati umie się sobą zająć, pobawić się troszkę, ale zazwyczaj te zabawy kończą się destrukcyjnie dla mieszkania :-D Jak jej dłuższy czas nie słyszę to pędzę sprawdzić czy tym razem drze tapety, skubie tynki, czy siedzi w taty płytkach :-p.

Cris - weź wystrzelaj i za mnie jeden magazynek, normalnie już nawet błękit nieba nie cieszy jak widzę to białe za oknem :baffled:. A NFZ zamierzam naciągam jak najdłużej się da ;-).

Marta - masz super faceta, pozazdrościć tylko...

Gorąco, tropikalnie pozdrawiam resztę dziewczynek. Do zobaczyska!

jejku humor też mam podły:growl:..ale obarazek mnie rozśmieszył:-D:yes:
Kelebek mój jeszcze takich pytan nie zadaje:rofl2:, wczoraj jak byla u mojego Czarka koleżanka tak po 3 urodzinkach pytała się przy nocnikowaniu a co on tam to mnie troche zatkało i nie zdążyłam odpowiedziec jak usłyszałam jajeczka:-D..no widzę , że mnie to nie ominie:rolleyes:.
ja dzisiaj pasuje z kinem ....jadę do mamy, podobno wyniki są bez zmain , czyli tak jak ją przyjeli nic się nie zmieniło, nawet nie mam siły o tym pisac...:-(
szkoda ...może następnym razem

Hehe, u mnie trudne pytania już były ;-) Ledwo się nauczył mówić to mu się spodobały różnice anatomiczne :-D Mój nie wymaga za dużo uwagi. Owszem, często z nim się bawię, ale jak coś mam do zrobienia to zwykle nie ma problemu, sam się sobą zajmie. Albo bawi się z Maćkiem albo sam coś robi.

Cris, kot boski :-D Mnie też rano dziś rozbroił widok za oknem... Gratulacje dla malucha samodzielnego zasypiania :tak:

Maarciag - u mnie w 3 miesiącu był najbardziej odczuwalny jak sobie przypomnę... dzień i noc jadł przez 3 doby ... :dry:

Ja mam nadzieję że ten śnieg stopnieje do popołudnia.... kino chyba przekładam na przyszły tydzień bo się nie wykopię z zasp jak na razie...brrr...

reklama
kurde u nas znowu choróbsko:angry::baffled::angry: katar i kaszel taki szczekający co możecie polecić bo ja znowu nie chce antybiotyku... i niestety nici z kina:-(

Do góry