reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

he.. ..he ..mnie też tam nikt nie chce podchodzic:rofl2:....ale lokatora w łóżku mam:wściekła/y:, wgramolil się i tyle ...tylko czasem mu odpuszczam , bo od czasu jak meża nie ma:frown: to źle spi i tuli sie w nocy:rolleyes: do mnie, dobrze , że kompa mi nie okupuje:-D, ale czasem ze złości podchodzi i zamyka:rofl2:. ja uciekam, dobranoc wszystkim:-)

reklama
good_night_7.gif

Super baleriny mamo w boju. Szczególnie podobają mi się te drugie :-)

Co do biżuterii to też mi się podoba. Przyjaciółka mojej siostry sama robi takie cudeńka. Bierze 10 pln za pare kolczyków i 16 pln za kolczyki z zawieszką na łancuszek. Niektore to takie perełki. Inną bizuterie robi na spcjalne zamówienie.
Nie wystawia na allegro bo nie chce, zeby ktos podłapał jej wzory które są wytrworem jej wyobraźni.... a klientek ma tyle, ze i tak nie nadąża z produkcją :-) Ja sama mam chyba ze 20 par :-) i szykują się kolejne dwie na dwa wesela które bedziemy zaliczac w tym roku :-)

Anja co tam w Katalonii słychac? Jak tam na LaRambla? Ubóstwiam BCN, 3 lata jezdziłam na Costa Brava jako pilot, a Barcelona z każdą wizyta zachwycała mnie na nowo. I ubóstwiam Gaudiego! FOTY!!!!FOTY!!!!!

U nas spoko, małż wyjeżdza na 4 dni i zostaje z potwornicką sama. Zaczął się nam bunt 2 latka.. czytam madre artykuły ale cierpliwości mi od tego nie przybywa niestety..

Mamo w boju! Bardzo się cieszę z powodu Ritki!

no juz chciałam kompa wyłączac:-D
a jak się czujesz? BRZUSIO ROSNIE?:happy: no i zycze mniej stresu ...oj bo bunt to masakra
Wiesz moja mama tez robi takie cudeńka, ale nie chce jej teraz głowy zawracac...juz tyle od niej wycyganiłam:-D:szok:.
oj fotki Anja no własnie:tak:

Ostatnia edycja:
szczerze to barcelona pobija wszytkie miasta europy wg mnie:tak:
za rok chcemy wynajac mieszkanie na miesiac i sobie tak pomieszkac z nadinka:tak:
a najchetniej to bym sie tam przeniosla, niesamowity klimat miasta no blisko piekne morze i slonce , slonce slonce:tak::tak::tak:

anja: widać że tam fajny klimat jest...moż za jakiś czas też byśmy tam pojechli:confused:dobrze, że sobie odetchnęliście:tak:

abeja: zaczyna Ci się jazda bez trzymanki:tak:bo teraz Młoda chce być kierowcą:-p

ana: no ni dałam rady i jeszcze taka tobe sobie znalazłam:-p:zawstydzona/y:
587451575

ide spać, bo sie ze to skończy dla mojego portfela:szok::wściekła/y:

Hejkaa!

No dziewczynki ładnie łapiecie wiatr w żagle :-D było co poczytać z rana.
Nocka jak zwykle, nie zachwalam już mego dziecka bo się znowu zepsuje.

Anja - super klimat, zgadzam się z Cris. I widać na zdjęciach pełen relaks :tak:. Ten balkonik cudny i Ty na tym zdjęciu też ślicznie wyszłaś.

Cris - a mi się bardziej te złote podobają.... taką mam jazdę ostatnio na złote, nie wiem dlaczego :confused: Torba wiosenna, widać że tęsknisz za słoneczkiem i kwiatkami, ciepełkiem...

Abeja - i co tam ogólnie piszą w tych mądrych poradnikach na temat buntu dwulatka? Jakieś dobre rady czy żeby przetrwać? Powodzenia tak btw...

Ana - mi Patucha zamyka szufladę z klawiaturą albo bębni w nią i muszę chować, też się jej nie podoba mamy klikanie ;-).

Witamy się i my:-)

Oliwia w końcu usnęła :-) Wczoraj zaraz po 21 padliśmy ze zmęczenia.Młoda budziła się tylko na jedzonko.Dłuższa pobudka o 7 i teraz sobie smacznie śpi :-)

mamo w boju super,że Rita tak świetnie sobie radzi. Buciki prześliczne.Te białe to istne cudo,a ciężko znaleźć jakieś wyjątkowo ładne:-)

iza winko uuuuuu jak ja bym się winka napiła...Rok już go nie piłam...

anja kwitnąco wyglądasz...a widoki super...

ana my dzisiaj też mieliśmy lokatora na noc,ale sami Oliwię przynieśliśmy do łóżka,bo ja już nie miałam siły jej karmić na siedząco i tak sobie dzisiaj w trójkę spaliśmy :-)

abeja jak fasolka?Nadal jesteś taka senna w ciągu dnia?

Za oknem znowu zima tej wiosny i chyba siedzimy w domu...

reklama
Uuu, widzę że wczorajsze słońce zapoczątkowało wiosenną wymianę garderoby :-D
Ana - fajne to szklane cudo, wiochą nie trąci, nie martw się :-)
Cris - super butki, szczególne sandałki :-) A torebka to mi się z tobą od razu skojarzyła, taka optymistyczna jak ty :-)
Chętnie też bym butów nakupiła - ale mam rozmiar stopy 42 więc w tym kierunku nie ma szans na uzależnienie ;-):-D

U nas dziś nocka ok, oba gnomiszcza spały grzecznie. :happy: Mam dziś kupę czasu i tylko odkurzanie i obiad do zrobienia, także mega relaks :-)

Do góry