reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ostatnio w kinie mamusie poprzychodziły z termosami i ciastkami :-) Stołowali się w trakcie seansu :-)

reklama
zapomniałam najważniejszego napisać...:happy:dziś dostałam wyniki badań z A.M

RITA OFICJALNIE WESZŁA W CZAS REMISJI!!!HURRA

mam nadzieje, że wytrzyma jak najdłużej:tak:
no, nie mogłam się oprzeć:tak:oto propozycje butów na sezon letni:szok:jak już któras z Was kupi i się przebiegnie z wózkiem do autobusu, to napiszcie jakie wrazenia miałyście:rofl2:
Najmodniejsze buty na wiosnę/lato 2009

anja:a coś Ty taka skąpa:-p5mln??przecież to od ręki można kupić:rofl2::szok:tylko musisz duza kumulację wygrać:-p

no moje skarby już spią, Antoś marudził, bo aani spać ani mleka nic, aż się w końcu zirytowałam i go do łóżeczka wsadziłam i dałam kołderke i poszłam zjeść. chwile się wiercił i nagle zapadła cisza, moje dziecię samo zasnęło:szok::szok:jutro tez tak spróbuje, moze sie nauczy sam zasypiać??oby mu tak zostało:-p

Ostatnia edycja:
Cris to świetna wiadomosc , jejku kamień z serca, co?:-):-):-):-):-)
no a butki lustruję , lustruję:rofl2:..te klapki wiązane tasiemką to miałam kiedys w harcerstwie:baffled:..ale te buty to czysty artyzm...he he trójka dzieci i sio na spacer w takich" korzennych botkach":-D:oo:, ale osobiście czerwone mi sie podobają:tak:, ale te modelki maja paluchy i odciski, ale jaja!!!

no, narazie kameń z serca, ale byle katar i inne paskudztwo i trzeba uważać, bo może być nawrót:wściekła/y:

a co do butów to świetnie nadają sie do chodzenia po kocich łbach na starówce:baffled:rewelacja...przynajmniej noga się nie poci
a może się skusisz na jakieś do Twojej sukienki na wesele:rofl2:

Ostatnia edycja:
Cris - świetne wieści! Trzymam kciuki by remisja trwała jak najdłużej! A butki jak zobaczę w sezonie gdzieś na ulicy to stawiam Ci piwo, są koszmarne :-p.

Dziś tylko raz nakarmiłam Pat maminym mleczkiem... postaram się tą tendencję utrzymać kilka dni a potem utniemy i to ciach ciach :-D Będę mogła z mężulkiem raczyć się winkiem w romantyczne wieczory... stęskniłam się ech... ;-)

Brylanciki - jest tu któraś? Klikam z laptopa męża bo on okupuje mojego kompa w jakąś gierkę, dzieci śpią, to albo z Wami poplotkuję albo pobuszuję na allegro (choć i tak nic nie kupię).

Ostatnia edycja:
szkoda, że w operze i teatrze nie robią takich wejść z dziećmi
:no:

nie wide tego, co niekore anilki by ciagnely wysokie c lepiej od samego tenora:-D

brawa dla Buni:tak::tak::tak::tak::tak:niech zdrowko malutkiej dopisuje!

typowe szuzy dla matki polki, proste chodniki i zasr..chodniki przez psy bo wlasciciele zbyt dumni by posprzatc nie mowiac juz o parkach, nadia dzis o malo co sie nie wywalila w psi placek:baffled:

reklama
Niezła stronka Aniu, kolczyki to jest coś co tygryski lubią najbardziej... zwłaszcza Patkowe tygryski lubią ciągnąć za kolczyki auuć.

Kurde mąz siedzi obok i sabotuje moje zakupy, nic mu się nie podoba a zwłaszcza wizja kupowania ciuchów w necie :-p.

Do góry