reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza z tego co ja się orientuję możesz pracować tylko praca nie może przeszkadzać w opiece nad dzieckiem :tak:
cris jak Ritka w nowym dorosłym łóżku? bardzo dobrze że wracasz na studia :tak:
BlackWizard gratuluję dorodnego maleństwa :happy:

reklama
To samo mi lekarze n porodówce mówili :-D Jak Julka się urodziła to wszyscy się zlecieli i nie mogli się nadziwić, że taki gigant i tak sprawnie poszło :-D

Gratulacje! Dzidzia jest naprawde duza. Uspokoilam sie bardzo czytajac twoj post, moja dzidzia tez sie urodzi duza i strasznie sie tego boje.
Termin mam na 10 lutego i rowniez bede rodzila w szpitalu na Zaspie. Szpital wybralam za rekomendacja znajomych, gdyz przeprowadzilam sie do Trojmiasta w grudniu i nie mialam zadnego rozeznania. Mam nadzieje, ze to bedzie dobry wybor.

mój maż miał wypadek, boli go tylko głowa... mam nadzieję, że nicwięcej mu nie będzie....
facet uderzył w nich z tyłu...jechał z kolegą i jego dziewczyną w 2 m cu ciąży...
nic wiecej nie wiem...zabrali ich na badania do starogardu...

ide melise wypić.

Ostatnia edycja:
nie jechali po łóżeczko Rity...

przewożągo do szpitala gdzie pracuje, zostaje na obserwacji...teraz czekamy na wyniki tk głowy.
nie ma nic połamanego, tylko w głowie mu się kręci

ja mam fulla,nadia mnie wykancza, w dzien spi 30min, nic nie moge zrobic, w chacie sodma i gomora, a trol tylko lobuzuje:angry:i mnie doprowadza do :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:slysze tylko wycie i smecenie:wściekła/y:

Cris,bedzie dobrze,to byla tylko stluczka, kazdemu sie zdarza

Ostatnia edycja:
Szlag by trafił piratów drogowych :wściekła/y: Oby z głową wszystko było ok. Informuj na bieżąco a my dalej trzymamy kciuki.
I jeszcze tamta dziewczyna w 2 miesiącu ciąży... mam nadzieję, że u niej też dobrze.

Anja - chodź, przytulę :rolleyes: Na spacerkach też broi czy się zamelinowałaś i nie wychodzisz do wiosny?

Pati też broi, co spuszczę z oka to coś nowego wymodeluje. Przed chwilką położyłam ją na drzemkę, wyszłam, coś tam pomiauczała i cisza. No, myślę, śpi!
A takiego wała. Ściągnęła z przewijaka torbę mąki ziemniaczanej (bo ma znowu pupkę odparzoną) i wysmarowała siebie, ubranie i pościel. A ty mamuśka sobie możesz posprzątać.

reklama
no, więc z dziewczyną jest wszystko dobrze, zostaje na obserwacji, ale jutro mają ja wypuścić.
wyniki tk mojego m, nic nie wykazały, boligo głowa, ale nie ma wymiotów itp. lekarz, który ich przyjmował-a pracuje również tam gdzie mój maz-powiedział, że nic poważnego się nie stało. a ja to już 3 raz mam męa w szpitalu,a 2 raz ma wypadek za pierwszym potrącił go samochód,i miał tylko bark zwichniety... może powinnam być przyzwyczajona...a jednak nie jestem:no:
mam nadzieję, ze go wypuszczą w tych dniach. jedyny plus....że na zwolnienie idzie i będzie z nami w domku jupiii.
jak rozmawialiśmy to się śmialiśmy, żesię ciesze z wypadku, bo na zwolnienie pójdzie:rofl2:ale ze mnie żona...za każdym razem jak są w naszym życiu takie syt. to ja sobie uświadamiam, jak bardzo kocham tego człowieka....na codzień też to, wiem, ale takie rzeczy bardziej to uświadamiają:tak:
dzięki za trzymanie kciuków!!

Do góry