reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Cris, Martynka - sprawdźcie pocztę :-)

Nie będę przepraszać, że piszę post pod postem bo nie moja wina, że muszę gadać sama ze sobą :no:. Gdzie Was wymiotło kobitki?

Ja jutro się bawię na basenie i na urodzinkach syna, a w niedzielę kolęda i nareszcie rozbiorę tą miotłę iglastą!!

A jakie Wy macie plany weekendowe?

cześć :)
Iza ja też poroszęCie o kilka sztuk ale one są takie fajne że nie mogę sie zdecydować:-D mam nadzieje że jutro się spotkamy na basenie czy nadal jest 11.45?

Tak, jest na 11:45, super, że nasze córcie się razem popluskają. Ja biorę Dominika a Ty z kimś przychodzisz?
Już się zabieram za wysyłanie....

hej kobitki

ja jutro mam rozm z przyszla niania :) taka dorywcza 2 razy w tyg po 4 godz, co bym mogal troche popracowac no i niektore wieczory zeby ozna bylo wyjsc do kin, czy restauracji:tak:mieszka na przeciwko nas no i z ma referencje wiec niezle niezle, jak slepej korze ziarno:tak:

2 babcie niby sa ale :cool::eek::confused:bez komentarza.
a w niedziel pewnie jakis spacerek i chcemy zahaczyc o targi weselne i tyle:sorry:

czyli mega eksajting lekend:-p

A tu co takie pustki?? :O?? Gdzieście się podziały??
Iza, Dominika jak wasze pannice po basenie??
Ja dzisiaj miałam egzamin w szkole, wiec siedze u tesciow na dąbrówce, bo jutro tez musze do szkoły jechac. Własnie mi syna rozpieszczaja... tzn nosza, bujaja, spiewaja... grrrrrr. Ehh chyba musze tam porzadek zrobic :-D Czyt. kapiel, cyc i Rafałek do spania... he he he
U mnie dalej straszny bol zęba, promieniuje az do ucha, przez co głowa mi pęka!! W poniedziałek zaraz dzwonie sie umówic do dentysty w koncu...
Chyba pojde do tego na dąbrowce, to jest gdzies tam koło poczty, w tzw. "wieżyczkach", nie wiem dokładnie, bo ja nie tutejsza. hi hi
Musze numer od tesciowej wziąśc, oni sie małym zajmą, a ja sie wezme za te zęby, bo juz chyba 4 albo 5 do robienia mam.
No nic, małego juz kapią, wiec uciekam :-)
Buziaczki cioteczki kloteczki :-)

Witam:-):-):-)

Dziewczyny ale miałyście fajnie z tym spotkaniem:tak: Dzieciaczki nie rozniosły Anji chałupki?:-D:-D Chociaż teraz to jeszcze małe bąble nad którymi da się zapanowac. Jak będą mieli po 3 latka to się będzie działo:-D:-D

Ja w czwartek miałam egzamin na prawo jazdy i zdałam:tak::-) Teraz śmigamy sobie z Marcelkiem po mieście:-D:-D W domu usiedziec nie mogę i ciągle kombinuję gdzie by pojechac:-D Teraz Marcel próbuje zasnąc na małą drzemkę, poetm jedziemy do sklepu i do parku na spacer:tak:

Miłej niedzieli wszytskim:-)

reklama
Hej Laski :-)
oj cos sie chyba nagadalyscie na tym spotkaniu za wsze czasy, taka tu cisza:szok::eek: jak nigdy :-)
odezwala sie ta, co udziela sie najwiecej, co ??:-p:zawstydzona/y::-D hehe
Buziaki

Do góry