reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No na Oksywiu mieszka moja mamuska z bratem, my z Patrykiem i Rafałkiem wynajmujemy teraz mieszkanko na pogórzu - znaczy juz od wrzesnia, bo chcielismy sami mieszkac. Ogolnie to chcielibysmy kupic mieszkanko, a najbardziej to sie wybudowac, tylko najpierw trzeba w totka wygrac, bo o kredyt teraz ciezko... ehhh
A co do dentysty to dziewczyny tu kiedys podawały rozne namiary, a podobno jeszcze dobra jest na dabrówce, niedaleko moich tesciów.
A co do dentysty to dziewczyny tu kiedys podawały rozne namiary, a podobno jeszcze dobra jest na dabrówce, niedaleko moich tesciów.
mama w boju
jest ich troje :-)
witam.
wczoraj super było
ale dziśmnie już wkurw wziął, naprawde!!!!o 7.40 dzwonia do mojego meza,ze na dzien ma przyjsc, bo mu dostawili dyzur i oczywiscie nikt nic nie powiedziała!!!i potem dzień, noc i 2 dni w szkole...a my się cieszylismy, że tyle czasu razem spędzimy:-(
ide śniadanko robic.....
wczoraj super było

ale dziśmnie już wkurw wziął, naprawde!!!!o 7.40 dzwonia do mojego meza,ze na dzien ma przyjsc, bo mu dostawili dyzur i oczywiscie nikt nic nie powiedziała!!!i potem dzień, noc i 2 dni w szkole...a my się cieszylismy, że tyle czasu razem spędzimy:-(
ide śniadanko robic.....
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
A możesz dowiedzieć się gdzie na Dąbrówce?A co do dentysty to dziewczyny tu kiedys podawały rozne namiary, a podobno jeszcze dobra jest na dabrówce, niedaleko moich tesciów.
Ja dziś mam znowu wariackie dzień zresztą tak jak wczoraj hehe no idziś dowiedziałam się że do nas przychodzi informatyk żeby robić sieć w domu! chyba znowu bedzie temat komputera dla Konrada na tapecie

mama w boju
jest ich troje :-)
dziewczyny, a gdzie Wy się wszystkie pochowałyście???
co tu tak cichooo
już obiadek zrbiłam, dzieci sprzedałam sąsiadce, bo jej wnuk przyjechał,Antoś śpi więc jest chwilka spokoju...ufff
idę odpoczywać

już obiadek zrbiłam, dzieci sprzedałam sąsiadce, bo jej wnuk przyjechał,Antoś śpi więc jest chwilka spokoju...ufff
idę odpoczywać

Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Dzień doberek
Rzeczywiście u nas jakaś cisza... :-) Może odpoczywacie po wczorajszym spotkaniu :-)
Oli dzisiaj straciła swój kikut i mamy już ładny pępuszek :-)
Wczoraj po raz pierwszy od jakiś dwóch miesięcy wsiadłam za kierownice i sobie pojezdziłam :-)...ale fajnie było
W ogóle po zdjęciu szwów czuję się o wiele lepiej.
Dzisiaj jadę robić porządek z rozstępami,bo brzuch mam zmasakrowany...
Jak to mój mąż mówi byłam gwiazdą,a teraz jestem rozgwiazdą :-)
mamo w boju miłego odpoczynku :-)
Rzeczywiście u nas jakaś cisza... :-) Może odpoczywacie po wczorajszym spotkaniu :-)
Oli dzisiaj straciła swój kikut i mamy już ładny pępuszek :-)
Wczoraj po raz pierwszy od jakiś dwóch miesięcy wsiadłam za kierownice i sobie pojezdziłam :-)...ale fajnie było
W ogóle po zdjęciu szwów czuję się o wiele lepiej.
Dzisiaj jadę robić porządek z rozstępami,bo brzuch mam zmasakrowany...
Jak to mój mąż mówi byłam gwiazdą,a teraz jestem rozgwiazdą :-)

mamo w boju miłego odpoczynku :-)
BlackWizard
Fanka BB :)
Marciaag właśnie ciekawa byłam jak tam u Ciebie po porodzie :-) Super, że pępuszek już zagojony, szybciutko poszło 

reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Super :-) Ahh te piekne, wielkie oczęta :-)
Ps. Nie lepiej wrzucic na zamkniety ?? :-)
Ps. Nie lepiej wrzucic na zamkniety ?? :-)
Podziel się: