reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

my chyba niedlugo wyruszamy zeby mloda pospała w aucie bo marudzi strasznie... albo sier nie moze doczekac spotkania z rowiesnikami :-D:-D:-D

reklama
Witamy

Ciekawe jak Wam się udało spotkanko.Strasznie żałuję,że mnie nie było :-(

Byłyśmy dzisiaj na ważeniu i Oli waży już 3640g,a to o 10g więcej niż jej waga urodzeniowa :-) czyli jest ok.Dobrze zrobiłam,że się wypisałam na własne żądanie.
Położna zdjęła mi szwy,przy okazji dowiedziałam się,że Oliwia ma uczulenie na pampersy new baby,ale kupiliśmy już huggies i zobaczymy czy te będą ok.

Dzisiaj mamy kolędę..Ciekawe jak mała zareaguje na księdza :-)

ściskamy

Było super kochane kobietki !!!! Dziękuję za wspaniałe spotkanko !!! :-D:-D:-D
Za jakiś czas powtórzymy, żeby porównać jak rosną i zmieniają się nasze dzieci, może uda się rozszerzyć grono?? :tak:

Odzywajcie się, czy udało Wam się dotrzeć do domków bezpiecznie?

marciaag my tez dzis mamy kolede, a wlasciwie jestesmy juz po :-D Wg mnie spotkanie było super! rewelacyjnie było was zobaczyć w realu ;-)

było super :tak::-) juz widze nas na spacerkach jak będzie cieplutko :-) fajnie było Was zobaczyć:-) Dzieki za spotkanko:-)
a w domku miałam do sprzątania:szok: bo mój choinkę wywalił ale ogarnąc to juz to nie mógł pełłłłnooooo igiełek :dry: no ale juz jest oki;-)

dziekujemy za dwiedziny i przepraszam za skandaliczne zachowanie Kluseczki:eek::cool:
super was bylo zobaczyc w realu- swietne laski i cudowne dzieciaczki:tak:
mam nadzieje,ze niedlugo sie spotkamy ....a na wieczor sobie gdzies wujdziemy na drinka zostawiajac slodziaki pod opieka L i S:-p

oj i dziekuje za ta tone ciacha, jedyne co mi zostalo to to zjesc az sie nie bede mogla ruszac:sorry:

Anja, ciekawe co by zostalo z naszych dzieci pod opieką tych naszych mężczyzn!! ucałuj Ł i przekaż smacznego, bo on n pewno wciągnie cale ciasto i jeszcze sprzatnie lodówke!! ;-);-)

moja dopiero zasnęła po tym naszym spotkaniu, pod takim wrażeniem chyba była!! ja też Wam dziękuję Kochane, oczywiście że było rewelacyjnie!!
czas na relacje zdjęciowe, ja wstawie jutro fotki bo ostatnio mam z tym problem...

ja własnie dorwałam mega wielkiego doła i jak nie piję piwa tak właśnie obaliłam 3 :szok::szok:

Super było :-) Powiem wam, ze jak jechałam na spotkanko, zastanawiałam sie jak to bedzie spotkac sie w sumie z "obcymi" babkami, a czułam sie jakbysmy sie znały od dawna, hi hi :-)
A Rafałek tak jak był grzeczniutki tam, to w domku pokazał, ze on umie krzyczec jak te wasze, kochane "rozwrzeszczane babeczki" hi hi :-D Teraz lezy w lozeczku, cos tam steka i walczy z powiekami... heh
Anja to my dziekujemy za goscine i wcinaj wcinaj, bo w porownaniu z córeczką to "marnie" wygladasz :-) hi hi
Ogolnie było bardzo sympatycznie, na nastepnym spotkanku na pewno sie tez postaram zjawic :-) A jak Rafałek bedzie starszy to sie tez pobawi z waszymy "marudkami", na razie sie tytlko przygladał :-) Ogolnie dzisiejsze spotkanko do bab nalezało, chłopcy siedzieli cicho :-)

A ja za to teraz cos sie zle czuje, ząb mnie boli, ucho i głowa... Musze isc w koncu do dentysty bo mi sie druga plomba wykruszyła...

ja tak sobie czytam i tak mi smutno , że sie z Wami nie spotkałam:-(, mam nadzieję, ze następnym razym dam rade:happy2:.Iczekam z niecierpliwością na zdjęcia:tak:.
Martynka ja dzisiaj walczyłam z zębami , jutro tez mnie czeka ....wizyta:wściekła/y:, oj jak mi sie posypały po ciaży, lec jak najszybciej.Ja chodze na obłużu, miałam namiary od Ani w orlowie , ale tu mi najbliżej i babcia sie Czarkiem zajmie:tak:.
dobranoc

reklama
Ana ja mieszkam na pogórzu teraz, wiec na obłuze blisko bym miała, ale to pewnie prywaciarz nie?? Bo ja na NFZ chce isc, bo kiepsko z kasa troche u nas teraz. Na oksywiu tez jest dobra dentystka, duzo znajomych do niej chodzi, ale mnie nie stac teraz na nią. hehe

Do góry