reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej hej
Może w tym roku dostanę prezent od takiej powabnej pani Mikołajowej? Bo w zeszłym roku przyszedł jakiś brzuchaty jegomość hihi z czerwonym nosem
Jolcia - wyglądasz zabójczo w takiej odsłonie!
Minka - raczej wątpię, to już raczej ode mnie bo też byłam ciut zakatarzona... albo od któregoś z setek ludzi z którymi się stykają na codzień.
Marciaag - mam nadzieję, że te dreszcze w nic poważniejszego się nie przerodziły? Np poród
Fajnie że Oli taka ruchliwa, rośnie Ci mały Fikanderek w brzuszku.
BlackWizard - no to ja też życzę Ci szybkiego, bezbolesnego rozwiązania i ślicznej, zdrowej córci. Witaj wśród nas. Jak samopoczucie na samej końcówce?
Całemu babińcowi życzę miłego dnia i umykam do moich smarkatych baboli. Dobrze, że noc była w miarę ok (bo Jarek wymyślił inhalacje dla całej rodzinki i to był pomysł trafiony w 10-tkę)...
Może w tym roku dostanę prezent od takiej powabnej pani Mikołajowej? Bo w zeszłym roku przyszedł jakiś brzuchaty jegomość hihi z czerwonym nosem

Minka - raczej wątpię, to już raczej ode mnie bo też byłam ciut zakatarzona... albo od któregoś z setek ludzi z którymi się stykają na codzień.
Marciaag - mam nadzieję, że te dreszcze w nic poważniejszego się nie przerodziły? Np poród

BlackWizard - no to ja też życzę Ci szybkiego, bezbolesnego rozwiązania i ślicznej, zdrowej córci. Witaj wśród nas. Jak samopoczucie na samej końcówce?
Całemu babińcowi życzę miłego dnia i umykam do moich smarkatych baboli. Dobrze, że noc była w miarę ok (bo Jarek wymyślił inhalacje dla całej rodzinki i to był pomysł trafiony w 10-tkę)...
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Dzień doberek
iza jeszcze nie urodziłam.Jak będę rodzić to dam znać :-)
Generalnie to objawów zbliżającego się porodu nie mam.Od czasu do czasu brzuch mnie boli,ale chwile poboli i jest ok.Oliwka się wierci i mogłaby już wyjść.W nocy usnąć nie mogę,bo ciężko znaleźć wygodną pozycję do spania albo mała tak kopie,że ze spania nici.
jola ale z Ciebie Mikołajowa
minka jak dzisiaj nocka?
Ja dzisiaj siedzę w domku i chodzę w piżamie.Muszę się czymś zająć,ale jeszcze nie mam pomysłu :-)
Miłego dzionka
iza jeszcze nie urodziłam.Jak będę rodzić to dam znać :-)
Generalnie to objawów zbliżającego się porodu nie mam.Od czasu do czasu brzuch mnie boli,ale chwile poboli i jest ok.Oliwka się wierci i mogłaby już wyjść.W nocy usnąć nie mogę,bo ciężko znaleźć wygodną pozycję do spania albo mała tak kopie,że ze spania nici.
jola ale z Ciebie Mikołajowa

minka jak dzisiaj nocka?
Ja dzisiaj siedzę w domku i chodzę w piżamie.Muszę się czymś zająć,ale jeszcze nie mam pomysłu :-)
Miłego dzionka
ivi
uzależniona;) // I.2010
marciaag - kurcze a już myslałam (jak zobaczyłam że coś napisałaś) że już się zaczęło :-)nie mogę się doczekać malutkiej po drugiej stronie brzuszka :-)
miłego dnia dziewuszki!! ja dziś mam mega migrenę więc raczej mój dzień będzie kiepski :/
miłego dnia dziewuszki!! ja dziś mam mega migrenę więc raczej mój dzień będzie kiepski :/
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Witam się z nową Trójmiastką 
tak niedawno ja byłam w ciąży i oczekiwałam mojej córci ;-)
dziewczynki powodzonka!
U nas nocka lepsza w porównaniu do poprzedniej bo tylko2 pobudki ;-)ale jeszcze mała śpi a ja buszuję, a tak w ogóle to miałam niezły poranek bo Wiktor sobie rano przypomniał że potrzebuje gałązki i w szlafroku w ogródku gałązki z naszej aronii urywałam ;-)sąsiedzi musieli mieć niezły ubaw,ja sama też się z siebie śmiałam
tak niedawno ja byłam w ciąży i oczekiwałam mojej córci ;-)
dziewczynki powodzonka!
U nas nocka lepsza w porównaniu do poprzedniej bo tylko2 pobudki ;-)ale jeszcze mała śpi a ja buszuję, a tak w ogóle to miałam niezły poranek bo Wiktor sobie rano przypomniał że potrzebuje gałązki i w szlafroku w ogródku gałązki z naszej aronii urywałam ;-)sąsiedzi musieli mieć niezły ubaw,ja sama też się z siebie śmiałam

Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Poprawiłam sobie humor i kupiłam porządny stojak pod choinkę
bo tamten stary był malutki, choinka się przewracała i nie można było nalać wody. Mam nadzieję, że ten się lepiej sprawi.
Mała rzecz a jak cieszy
No i nareszcie umyłam żyrandole hehe bo jakoś nigdy nie mogłam się zebrać, chyba za rzadko patrzę w górę.
A jak u Was porządki i zakupy przedświąteczne?

Mała rzecz a jak cieszy

No i nareszcie umyłam żyrandole hehe bo jakoś nigdy nie mogłam się zebrać, chyba za rzadko patrzę w górę.
A jak u Was porządki i zakupy przedświąteczne?
cześć MAMUSKI
NO JA JESZCZE SIE NIE wzięłam ZA PORZĄDKI
...ZRESZTĄ DUŻO NIE MAM DO sprzątania
, zostało mi ustrojenie mieszkanka , choinka juz stoi w ogrodzie i czeka na wejście smoka, może dzisiaj wieczorkiem siądziemy razem i ubierzemy golaska
.
Ivi , dużo zdrówka , mam nadzieję , ze migrena szybko przejdzie
Marciaag jak tam Olivka?

NO JA JESZCZE SIE NIE wzięłam ZA PORZĄDKI

Ivi , dużo zdrówka , mam nadzieję , ze migrena szybko przejdzie

Marciaag jak tam Olivka?

mama w boju
jest ich troje :-)
witajcie Kochane
oj, u mnie to zupełnie na bakier jest z porządkami
bo jak mężuś w pracy jest, to ja sama za dużo nie zrobie
a do teego jeszcze w poniedziałek już jedziemy do teściowej, więc dużo czasu nie zostało
więc w sobotę ubieramy choinke
i chyba będziemy ja musieli do klati wsadzić, żeby emek na nia nie wszedł
no, a jutro z Antosiem na szczepienie i wizytę kontrolną, ciekawa jestem ile urósł

u nas również zaczął się mały szał prezentowy
musimy jeszcze dzieci obkupić i ja muszę sobie wybrać prezent, narazie wiem, ze będzie to zegarek, ale jeszcze nie mogę się zdecydować który-ja bym najtańszy wzieła, ale mam zakazane poniżej 150
o i teraz siedze, i szukam sobie zegarków, w ramach odpoczynku
wczoraj rozmawiałam z nefrologiem, który prowadzi Ritę i powiedziała, że mała dobrze zniosła 6 tyg bez tego leku, który odstawiliśmy i nie miała nawet śladowej ilości białka w moczu. więc od 1 stycznia mamy odstawić sterydy...mam nadzieję, że nam się uda wejść w stan remisji, na stałe albo chociaż na dłuższy czas, żebym mogła ją zaszczepić-do szczepienia potrzeba min 6 tyg po odstwieniu sterydów-mam nadzieję, że damy radę.
iza: ja ostatnio również spojrzałam w górę...i nie chciałam wierzyć, że tam może być tyle kurzu
marciag: ciekawe kiedy Oliwka się wybierze na naszą strone
jolu
ani Mikołajowa rewelacyja

strasznie mnie denerwuje, że mam tak mało czasu...i nie mogę pisać tyle co kiedyś, ale co zrobić
narazie zaglądam i regularnie czytam-na to mam jeszcze czas
a teraz pytanie z innej beczki, chce kupić szampon koloryzujący-tak, tak biorę się do tego 1 raz w życiu;-)i chciałam Was zapytać jakiej firmy jest dobry??to będzie mój jednorazowy wybryk, spowodowany chęcią zaspokojenia własnej ciekawości

oj, u mnie to zupełnie na bakier jest z porządkami

u nas również zaczął się mały szał prezentowy

wczoraj rozmawiałam z nefrologiem, który prowadzi Ritę i powiedziała, że mała dobrze zniosła 6 tyg bez tego leku, który odstawiliśmy i nie miała nawet śladowej ilości białka w moczu. więc od 1 stycznia mamy odstawić sterydy...mam nadzieję, że nam się uda wejść w stan remisji, na stałe albo chociaż na dłuższy czas, żebym mogła ją zaszczepić-do szczepienia potrzeba min 6 tyg po odstwieniu sterydów-mam nadzieję, że damy radę.

iza: ja ostatnio również spojrzałam w górę...i nie chciałam wierzyć, że tam może być tyle kurzu

marciag: ciekawe kiedy Oliwka się wybierze na naszą strone

jolu

strasznie mnie denerwuje, że mam tak mało czasu...i nie mogę pisać tyle co kiedyś, ale co zrobić

a teraz pytanie z innej beczki, chce kupić szampon koloryzujący-tak, tak biorę się do tego 1 raz w życiu;-)i chciałam Was zapytać jakiej firmy jest dobry??to będzie mój jednorazowy wybryk, spowodowany chęcią zaspokojenia własnej ciekawości

reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
ana Oli ma się dobrze i narazie chyba nie zamierza opuścić brzuszka :-)
mamo w boju Super,że Rita tak dobrze znosi odstawienie leku.
Co do wlosów...ja używałam kremu koloryzującego L'oreal Casting Creme Gloss i jestem bardzo zadowolona.Bardzo łatwo się go aplikuje,nie śmierdzi,kolor wychodzi na prawdę super(ja wybrałam kolor czekolada),rękawiczki są porządne,a nie takie foliowe,nie trzeba żadnych miseczek ani specjalnych pędzli do nakładania kremu na włosy/// w ogóle nie mam zastrzeżeń :-) Jedyne co to cena,ale w rossmanie w promocji kupuję go za max 16zł :-)
Co do Oliwi to sama chciałabym wiedzieć kiedy się urodzi :-) Charakterku po mnie raczej nie ma bo ja to już dawno bym się pokazała :-)
Pozdrawiamy
mamo w boju Super,że Rita tak dobrze znosi odstawienie leku.
Co do wlosów...ja używałam kremu koloryzującego L'oreal Casting Creme Gloss i jestem bardzo zadowolona.Bardzo łatwo się go aplikuje,nie śmierdzi,kolor wychodzi na prawdę super(ja wybrałam kolor czekolada),rękawiczki są porządne,a nie takie foliowe,nie trzeba żadnych miseczek ani specjalnych pędzli do nakładania kremu na włosy/// w ogóle nie mam zastrzeżeń :-) Jedyne co to cena,ale w rossmanie w promocji kupuję go za max 16zł :-)
Co do Oliwi to sama chciałabym wiedzieć kiedy się urodzi :-) Charakterku po mnie raczej nie ma bo ja to już dawno bym się pokazała :-)
Pozdrawiamy
Podziel się: