witaj. my na nogach od 4
) ale pociesza mnie to,ze janek za tydzien wroci. kolo czwartku powienin byc. po za tym malutki ciagle ma nawroty refluksu. nadal go leczymy gaspridem co do rehabilitacji to kobiete mam cudowną. tak go wziela w obroty,ze maly zaczyna do przodu pelzac. co prawda znow odpycha sie jedna reką tylko..ale wycwiczymy to. po za tym jest wszystko dobrze.. mamy pierwszego zeba od 3 dni
lepiej pozno niz wcale
reklama
a to super, gratuluje ząbka Antosiowi
,
a co do gaspridu , to Czarek przeszedł wszystkie opcje leczenia refluksu i stanęło na losecu, działa rewelacyjnie
, Aniu wiem , że ci smęce
,ale może jak ma te nawroty refluksu zapytaj lekarza o zmianę luku
.

a co do gaspridu , to Czarek przeszedł wszystkie opcje leczenia refluksu i stanęło na losecu, działa rewelacyjnie

co do leku, to pani powiedziala,ze poki co nie zwiekszymy dawki. jesli do konca grudnia nie bedzie lepiej - to pomyslimy o zmianach. na razie najwazniejsza rehabilitacja. jesli bedzie lepsze napiecie miesni-to przejdzie. jestem pewna. choc przez jakis czas sie ejszcze pomeczymy
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
minka to numer do polmedu na witominie Wiem,że mają napięte terminy,ale moją siostrę ostatnio bardzooooo bolał ząb,bo wypadła jej plomba i męczyła się kilka dni.Wcisneli ją gdzieś i była bardzo zadowolona,bo tego samego dnia zrobili jej zęba.Nie wiem jak dzisiaj,ale może poniżej numer
058 699 20 55
058 699 20 55
reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Ja już wstałam.Po 6 znowu strasznie bolał mnie brzuch,ale przeszło.W nocy się nie wyspałam,bo co godzinę wędrowałam do toalety.Zaraz się ubieram i jadę na KTG i zobaczymy jak się ma Oliwia
Co do ubranek to może macie racje,ale ja mam tego na prawdę za dużo i w szufladach mi się to nie mieści,a do oddania mam przedwe wszystkim bluzeczki i nie jest tego strasznie dużo.Większa siatka plus ten kombinezon...no ale na razie nawet nie mam komu ich oddać
Martynka jak ja bym się na takie zakupy jak Ty wybrała.Teraz gdzie nie pójdę i co nie przymierzę to jak słoń wyglądam i wpadam w "depresje"
No ale jeszcze trochę...
WildWind fajnie,że Antoś ma się lepiej :-)
Anja jak dzisiaj samopoczucie?
gosiaczek daj znać jak po wizycie u lekarza.
Dobra zmykam,bo zanim się wygramolę z domu to trochę potrwa...
Miłeo dzionka
Co do ubranek to może macie racje,ale ja mam tego na prawdę za dużo i w szufladach mi się to nie mieści,a do oddania mam przedwe wszystkim bluzeczki i nie jest tego strasznie dużo.Większa siatka plus ten kombinezon...no ale na razie nawet nie mam komu ich oddać
Martynka jak ja bym się na takie zakupy jak Ty wybrała.Teraz gdzie nie pójdę i co nie przymierzę to jak słoń wyglądam i wpadam w "depresje"

WildWind fajnie,że Antoś ma się lepiej :-)
Anja jak dzisiaj samopoczucie?
gosiaczek daj znać jak po wizycie u lekarza.
Dobra zmykam,bo zanim się wygramolę z domu to trochę potrwa...
Miłeo dzionka
Podziel się: