Cześć babeczki
U nas ostatnio mamy ciężkie dni, pochorował nam się Tata (dziś już jest na szczęście dużo lepiej), a Julka ma od 2 dni krew w kupce
Dzwoniłam do pediatry i mam czekać do przyszłego tygodnia i jak nie przejdzie to mam się zgłosić po skierowanie na badania. Obawiam się, że mała mogła złapać gronkowca !
na lipcówkach jest jedna koleżanka, której maluch tez miał w kupce krew i okazało się, że ma gronkowca
Lekarka mówiła, że to może być alergia na coś co zjadłam... Sama nie wiem, Przedwczoraj opiłam sie soku pomarańczowego- może to jej zaszkodziło ?
Poza tym, jesteśmy po szczepieniu- Julia waży 6995 gram
Kawał babeczki z niej
lekarka nie kazała mi jej niczym dokarmiać, tylko jechać na cycuchu tak jak do tej pory.
Witaj
agnes.kol zapraszamy do nas zawsze i o każdej porze
I pisz jak się czujesz i jak Twoje maleństwo, bardzo dokazuje? kopie? Będzie super mieć tutaj znowu maluszka
Chętnie pomożemy i poradzimy jak będziesz miała jakieś pytania
A kto tam nam choruje? Duże buźki dla Kubulka :-* :-* :-* i niech przestanie kasłać bidulek.
Przyłączam się do życzonek dla naszych miesięczniaków
:-* :-* :-* Jeszcze trochę i będziemy pierwsze roczki świętować, Konradek Martynki będzie pierwszy chyba
merka współczuję z tym Twoim kręgosłupem
ja wiem tylko co to ból korzonków, ale nie jest on niczym przyjemnym
brrrrrr Teraz też mnie bolą korzonki od dźwigania małej, ale to jeszcze nie to co kiedyś, jak nie mogłam z łóżka wstać, albo chodziłam z wypiętym tyłkiem bo nie mogłam się wyprostować
Powiedzcie jak zdobyć mięso ze wsi? Co mam kurcze pojechać gdzieś za Gdańsk i wejść do pierwszego lepszego domu i zapytać czy mi sprzedadzą kurę na przykład ?
Ja jeszcze nie wprowadzam niczego nowego do diety Julki, ale tak się zastanawiam na przyszłość
A może znacie kogoś kto handluje sprawdzonym mięsem i możecie go polecić ? :laugh: