reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Placki juz zjedzone:)..Michalina zagryzała placki szyką:baffled:..ale u nej to norma, jakis czas temu u mojej babci jadła szynkę z cukrem:rofl2:

Gosiaczek
ja zawsze robie placki jak nie mam na nic pomysłu..robie mało ciasta tak ze 9 placków wychodzi i ja zjadam 2 a mała reszte hehhe

reklama
dziewczyny mam prośbę, jak któraś ma konto na allegro, to niech ktoś sprawdzi czy można normalnie się zalogować...bo mnie ciąglwe wyrzuca:wściekła/y:a hasło dobre jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A no będzie wesoło, za pierwszym razem Inez miała 3 maluszki, teraz nie wiem, ma mały brzuszek ale może jeszcze urośnie, albo mi się wydaje że ma mały, a Fionka jest pierwszy raz w ciąży, trudno mi powiedzieć ile może mieć, z Nią byłam tylko 1 raz na randce.

Ale już się szykują powoli do rozwiązania, co chwilę na dwór chcą siusiać, dużo więcej niż normalnie śpią w swoich posłaniach, i jakieś takie niespokojne w ogóle.Myślę że najpóźniej w przyszłym tygodniu znów będę babcią, hi hi.

Ech Gosia, znowu robisz mi smaka... jak nie na placki z jabłkami to na ciążę :)

Kasia - czy TO już?

Idę zaraz na spotkanie w sprawie I komunii... nareszcie!

reklama
Kasia, masz numer do którejś z nas żeby nas powiadomić o wyjściu Maćka na tą stronę brzunia?? ależ ja bym chciała znów byc w ciąży!! tylko jak bym miala jeździć z podwójnym wózkiem (bo pewnie M za 9miesięcy jeszcze będzie się wozić swoją super bryką) to bym nie dała rady!! :szok::szok:
ja właśnie uczę mówić Martysię mówic MAMA, z czym mala na hasło "powiedz mama" reaguje dwojako: albo się śmieje i mówi TATA, albo krzyczy głośno NEEEE!! i gada coś dalej po swojemu :baffled::baffled:

Do góry