reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam sie i ja poweekendowo :) całkiem miło spedzilismy czas w trójeczkę :)

aniu moge poświadczyc Antos pikny jest ;-)
iza witamy w Trójmieście :-D
andziaa co ma byc to bedzie a staranka mozna zaczac :tak: trzymam kciukasy za pracę!

reklama
Hallo jeeeeeeeeeezdeeeeeeeeeeeeeem:-D

Izuniu jak fajno że ktuś za mną tęskni:-)
więc się tłumacze 2 dni luzu bez dzieci... dyskoteka browarek bilardzik no i najważniejsze sexik:-p:-D:-D:-D
parkiet był mój:tak: no i moje ego sie naprawiło bo i faceci mieli na mnie oko :tak::-D fajnie poczuś sie jak młoda siksa zjadana wzrokiem samców:tak::-D:-D:-D ale mężuś kochniutki był przy mnie i mnie nie oddał;-):-D:-D
własnie dzieciaczki zaraz będa .... jaj ja sie stęskniłam za nimi:szok: brakokowało mi tego całego rozgardiaszu:tak: tyle mleczka z cycusiów sie zmarnowało:szok:

Andziu gratuluję pierwszej @ jak napisałaś to początek więc trzymam kciuki by wszyściutko poszło po waszej myśli czyli zafasolkowaniei preca którą chciałaś:tak: Buziaczki

Marciag trzymam kciuki aby wszystko sie unormowało i dzidziunia zdrowo rosła:tak:

dla wszyskich kobitek przytulaski:tak:

izabelinda z miłą chęcią wybiorę się na spacerek nudzę się jak mops

andziaa dziękuję, trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :-)

wildwind powodzenia w remoncie.My wydaliśmy 20tys,a w efekcie i tak wszystko robiliśmy sami ,bo wyceniono nam koszty remontu całego mieszkania na 86tys bez żadnych mebli i sprzętów.Co prawda został nam do wykończenia pokój dziecka oraz kuchnia,ale to w październiku zrobimy,bo się nie zmieściliśmy w budżecie :/.

jkrzymka superowo,że sobie poszalałaś z mężem :) takie chwile są bezcenne :-)

Dziękuję Wam za miłe słowa z małą musi być dobrze tym bardziej,że wiadomo na co zwracać teraz uwagę...

Ja dzisiaj przetrzepuję allegro w poszukiwaniu jakiś ubranek dla małej,ale tyle tego jest,że trudno się zdecydować :).Rozgladam też się już za wózkami,ale żaden narazie jakoś szczególnie nie przypadł mi do gustu.Dobrze,że mam jeszcze czas :-)

Jolu no no-kota ( w Twoim wypadku kociat :-) ) nie ma w domu to myszy harcuja- baa i to jak !!:-D bardzo sie ciesze ze tak swietnie wykorzystaliscie wolne chwile, wyluzowanie sie u boku ukochanego od czasu do czasu jest baaardzzzooo potrzebne, tym bardziej jak na co dzien ma sie tyle obowiazkow :-)
marciaag wiem cos o ciuszkach na allegro :-) idzie sie zakochac od pierwszego wejrzenia, problem twki w wyborze, bo rzeczywiscie jest on niemaly :-) nachetniej kupilo by sie niemal wszystko, takie slodziaki tam wystawiaja :-) co do wozeczkow- ja zdecydowanie odradzam te tak bardzo teraz modne x-landery. Moja kolezanka sie w taki zaopatrzyla. Jej corcia urodzila sie w polowie kwietnia, a juz na poczatku lipca nie miescila sie w gondole:szok: wydatek rzedu 2000, a teraz Majka jezdzi w wersji spacerowej, co niby nie jest zle, ale moglaby jeszcze posiedziec w gondolce. W Twoim wypadku w ogole lepiej jest miec gondole na dluzej, bo Oliwcia urodzi sie w okresie zimowym...My kupilismy dla Tosi Roan Marite-jest swietny.Klasyczny, bardzo miekki wozeczek- a godnolka starcza naprawde na dlugo :-)

andziaa dobrze,że piszesz o x-landerze,bo mieliśmy go na uwadze.Oliwia terminowo ma się urodzić 23 grudnia :-) więc gondola musi być duża żeby nam wystarczyła do cieplutkiej wiosny :). Co do ubranek to są przesłodkie i co chwila ktoś wystawia coś nowego.Muszę upatrzyć sobie kilka ciuszków i próbować wygrać aukcję :-) Pozdrawiam cieplutko :-)

Poniżej wklejam 3 zdjęcia z urlopu z brzusiem :) Nie jestem fotogeniczna a na dodatek mam szope na głowie bo mi się włosów prostować nie chciało :zawstydzona/y:

93fa65983097283emed.jpg

a6afb18e943808c1med.jpg

3c840105daf5801dmed.jpg

minko-dziekuje Ci bardzo:) ale Twoja mala rownie sliczna. na zdjeciach tak ladnie nie wychodzi. na żywo cudeńko,wiec musisz wszystkie tu zebrane mamusie zaprosic na kawe by ogladnely ten skarb;p hihihih ja tez sie pisze hihihihih zrzucam jakies foty na komp.moze cos dla Was ladnego wybiore:) caluje

ahh..nasza ekipa wycenika roboty mieszkalne na okolo 25 tys:) wiec moze sie zmiescimy z tymi wydatkami-bedzie ciezko

marciaag co ty gadasz :confused:niefotogeniczna :confused:bardzo ladne zdjecia - a koszulka the best ;-)
jkrzymka tylko pozazdroscic wolnego ... piwko, dance i sex :rofl2: kiedy mi to bedzie dane ... komu sprzedalas dzieci ? pewnie masz blisko rodzine ...
ja niestety nikogo nie mam w trojmiescie ... :no: ale moze w nastepne wakacje jak mala bedzie wieksza to ja na kilka dni odsprzedam dziadkom razem z michalem ... a co ... niech sie naciesza :-)

wildwind niestety wykonczenie mieszkania to kosztowna sprawa ... ale jak poczekacie do wiosny to moze faktycznie bedzie lzej finansowo ...

no nic spadam ... trzeba mala do spania szykowac ... moze wieczorkiem zajrze zanim maz wroci z pracy ...

reklama
Do góry