reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
dziubus musisz przeliczyc co Ci sie bardziej oplaca... czy zakup lozeczka turystycznego czy wybor innej noclegowni, bo jesli kwota jaka bedziecie musieli doplacic za nocleg w innym miejscu wyjdzie wieksza niz nowe lozeczko, to pewnie ze lepiej jest wtedy kupic lozko:-)

dziewczyny a ja zaczelam przygotowania cala para, tzn toreb do szpitala jeszcze nie pakuje :-)miedzy Bogiem a prawda nawet ich jeszcze nie mam :szok: musze wziac jakies od tesciow, oni maja tego cale mnostwo...
zaczelam natomiast juz pranie i prasowanie i musze sie przyznac ze po dwoch niewielkich rundkach z zelazkiem mam juz dosc, a przede mna cala sterta dzidziusiowych ubranek, pietrzaca sie az pod sufit:crazy: masakra jakas....

My bylismy z Zuzka w Zawoi jak miala 7 miesięcy. Kupilismy specjalne nosidełko za ok 60 pln na allegro. Generalnie wszystko ok ale ja nie dawałam rady nosic jej za długo. A teraz jak ma prawie poltorej roku to jest dopiero masakra :D
My właściwie tez jedziemy w góry, z tym, ze słowackie.
--==||Privat PROSIEK||==--
Tu bedziemy mieszkać :-) Planujemy moczyć się w basenach, zwiedzić lodowe jaskinie w dolinie demanovskiej i połazić po górach...
juz nie moge sie doczekać, startujemy 28.06 :-)

a propos łózeczka - najtansze na allegro kosztuje ok 150 pln. Fajne, dobrze wykonane łozeczka ma coneco. I ja bym radziła kupić - wydatek jest, ale łozeczko jest naprawde bardzo przydatne.

Abeja - to już praktycznie lada dzień! :) Jejku ależ mi się serce wyrywa ku górom a jeszcze mi smaka takiego robicie pokazując przepiękne zdjęcia...
A to łóżeczko myślałam że droższe... może faktycznie warto zainwestować, może jeszcze się przyda za jakiś czas, jak znów Was gdzieś wywieje? :)

Nosidełko też przerabiałam z synem, klops był straszny ale dawałam radę, jednak nie po górskich ścieżkach , tylko gdyńskich :)

Andzia, dzięki za radę - jak już dzisiaj się zacznę pakować w te góry to może mąż zmięknie do przyszłego lata hihihi.

Prawda jest taka, że im prostsze łózeczko turystyczne tym lepsze no i tansze. My kupilismy Zuzce na samym poczatku łózeczko firmy baby sun. Kosztowało dziadka 350 pln i miało niby wszystkie bajery (funkcję kołyski, muzyczke, masażyki).
Bubel, żadnej z tych dodatkowych opcji nie wykorzystaliśmy a łozeczko jest wykonane fatalnie. Oglądałam potem w sklepie zwykłe, proste łozeczka i najlepiej wykonane wydają się być te z coneco.
a cena jak pisałam.

U nas łozeczko sprawdza sie super. Zabieramy ze sobą i jezdzimy gdzie nas koła powiozą :-)

no rzeczywiscie skoro to nie az tak droga sprawa, to moze warto zainwestowac, bo wygoda z takim lozeczkiem niekwestinowana...
Ja widzialam w sklepie same drogie, a w zwiazku z tym ze sama nie szukalam takowego sprzetu, to tez nie orientuje sie specjalnie w cenach i wystarczylo mi zobaczenie 2 lozeczek o niebagatalnej cenie, by wszystkie tego rodzaju zakwalifkowac jako drogi sprzet :-) no ale jak widac i tanie mozna dostac ;-)

takie łóżeczko to nam by się na pewno na działkę jak jeździmy przydaŁO... pomyślę i wypatrzę moze jakieś, ale na pewno bez żadnych bajerów, takich rzeczy nie potrzebujemy, nie będziemy go używać aż tak często i namiętnie żeby wydawać na to pół pensji...

pochwalę się Wam - wzięłam Stasia za fraki na zakupy, garnitur wybrany - będzie za tydzień w czwartek do odbioru, i obrączki zamówione, też będą za tydzień gotowe :laugh2::laugh2: została koszula, musznik z kamizelką, na koniec kwiaty... i wsio!! :laugh2::laugh2: teraz zastanawiamy sie nad kolorem musznika i kamizelki i koszuli, cholera nie ma innych niż białe, srebrne, ekri i bordowe :wściekła/y::wściekła/y: z tych opcji najbardziej pasuje ekri - bo taka będzie suknia, chociaz właściwie taka bardziej perłowa niż ekri, więc trudno wybrać... ehh, ale to już jak gajerek odbierzemy to będziemy podpasowywać... a wtedy koszula jakiego koloru?? też ekri? nie będzie za mdło?? kurcze im więcej mam koncepcji tym gorzej na tym wychodzę bo mam większy mętlik w głowie...

Kurcze ja jestem zakochana w takich musznikach z kamizelką, srebrnych albo białych, z takim żakardowym wzorem... uch jakbym mojego brata co się wydaje w sierpniu widziała w czymś takim... ale on jest starej daty (umysłowo) i woli standardy.
Dziuba a ten garniturek jaki będzie miał kolor?

reklama
cześć kochane:tak::tak::tak::tak:
ale naklikałyście:szok::szok::szok: znowu do tyłu jestem:-(-choć podczytuję na bieżąco:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas sporo się dzieje:-) w sobote idziemy ogladac o mieszkanko o którym pisałam kiedys tam:-D:-D:-D i wszystko wskazuje na to że w lipcu przeprowadzka HURRRAAAAAAAA puk puk puk odpukac co by nie zapeszyć:happy::happy::happy::happy:
a jutro wyruszam na poszukiwanie pracy:-:)-:)-( a może z drugiej strony to dobrze:confused: martwi mnie jednak perspektywa rozłąki z Kubusiem-i w ogóle tyle zmian naraz:szok: ale damy radę jakoś:-):-):-)
Cris-kibicuj nam dzielnie-będziemy Cię wypatrywać:-):-):-):-)
dziuba gratki z okazji 4 +:-D:-D:-D
andziaa-suuper że Tośka tak pięknie rośnie:-):-):-)
dla wszystkich wielkie buziaki:tak::tak::tak:

Do góry