reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

o Martka pojawilas sie :-) no no rzeczywiscie zapowiadaja sie lepsze czasy dla Was-Ciebie i Darka, to dobrze, bedziecie mieli okazje nadrobic to co straciliscie, i zycze Wam zakochania sie w sobie na nowo, z jeszcze wieksza sila :-)
martynka mi sie podoba da druga suknia ktora wkleilas ( mysle o dlugiej)-mysle ze dziuba swietnie by w niej wygladala, nie wiem tylko czy jest w jej guscie... musisz koniecznie poszukac jakiejs podobnej sukni do Twojej, bysmy mialy mniej wiecej rozeznanie w czym wystapisz w tym wielkim dniu :-) a napisz kochana jak tam dzidzius? jak sampoczucie ?

reklama
DZIUBA, wszystkiego NAJ NAJ, SZCZESCIA I POMYSLNOSCI, WLASNEGO M I NIECH SIE MARTYSIA ZADORWO CHOWA:tak:

MUAAHH:laugh2:

Witajcie trójmiejskie mamuśki :)

Dziuba pozwól, że ja też złożę Ci życzenia wszelkiej pomyślności, zdrowia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń :)

Wildwind - jeśli będziesz się czuła bardzo ale to bardzo samotna, to może zechcesz zadowolić się moją skromną osobą na spacerek po Gdyni...? Ja jestem z Witomina a Ty? I też mam swój rydwan (wózeczek) tyle że z córcią w środeczku.

U mnie dzisiaj wymiana wodomierzy, mam nadzieję, że fachowiec nie narobi zbyt wiele pyłu i hałasu.

Pozdrawiam gorąco wszystkie panie i życzę miłego dnia :)

dziękuję wszystkim za życzonka :*
a dziś zmiana ról:
mamo w boju, z okazji tych samych co ja wczoraj urodzin (nie ma co, jeszcze młódki jestesmy), życzę Ci dużo radości, spokoju, wytrwałości i uśmiechu, a zresztą Ty wiesz czego byś chciała na urodziny, a ja życzę tego spełnienia :*:*:*
Martynka z tych krótkich ta pierwsza którą wkleiłaś jest super, chciałabym przymierzyć taką zupełnie jedną krótką... wiem że to w Gdyni można przymierzyć, chyba sie jeszcze wybiorę żeby sie zobaczyć w niej, bo dziś o 16 umówiłam sie z Panią w salonie że sie zdecyduję albo na szycie albo na wypożyczenie, i podpiszemy umowę...
my bierzemy ślub w małym kościółku obok katedry oliwskiej a przyjęcie dla rodziny z okazji wesela i chrzcin będzie w Pałacu Opatów, tam jest taka śliczna restauracyjka... będzie jakieś 30osób, natomiast następnego dnia idziemy z przyjaciółmi, znajomymi i młodym pokoleniem rodziny na wielką imprezę, zamawiamy lożę w klubie (najprawdopodobniej będzie to Miasto Aniołów) i tam sie bawimy do rana :)
Martka, fajnie że akura teraz Darek będzie miał dużo czasu dla rodziny, macie okazję żeby znów poczuć się jak dawniej...

witajcie:-)

wpadam na chwilkę się zameldować:-Dmy wczoraj grzecznie wrocilismy o 20:tak:spacer, obiadek w restauracji, spacer i lody:-)potem dostałam nietypowy prezent...buty geox na któremiałam oko długi czas:laugh2:a dziś przyjezdza do mnie tesciowa i ciocia, a jeszcze podjade do fashion house po butki dla ritki:-)

dziuba: jak Ty to zapamietałas;-)dziekuje za zyczenia:happy:a ten kościółek jest naprawde uroczy:tak:

martka:to super, ze się do siebie zbiżacie i tak ma być.powodzenia:-):-)

Mamo w boju - dużo zdrowia i radości i powodzenia w życiowych bojach :) Wszystkiego najlepszego!

Załączniki

• S024_big.jpg
    S024_big.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 35
dziuba wczoraj nie mialam czasu tu zagladnac wiec skadam Ci dzisiaj zyczonak i Tobie rownierz mamo w boju
Aby jedynymi łzami, które pojawią się Waszych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na Waszych twarzach
Nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyścielały drogę Waszego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Waszych dni.

dziubus kochana, a kiedy znajdziesz chwilke czasu na spacerek ;-)?? moze ktoras bedzie chciala sie dolaczyc ?
ja z checia dołącze:-)

ja tak szczerze ciężko teraz ze spacerkami, od dziś jest tata w domu to on by chcial z malą ciągle być, a jutro wraca Stasiu na dodatek... co to będzie, dwóch facetów w domu, koszmar jakiś!! no ale mam nadzieję że uda mi się wyrwac to sobie pójdziemy calą gromadką na spacerek gdzieś :)

reklama
Do góry