reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziękuję za życzenia :*
hmm, pod rosyjską granicą to rzeczywiście daleko, ja byłam raz w Goldapii i wiosce niedaleko tego miasta, rzeczywiście nie jest to krótka podróż... może kiedys już pisałaś ale nie pamiętam... Aniu a jak długo mieszkasz w Gdańsku?? mialaś już okazje zaprzyjaźnić się z jakąś sąsiadką czy kumpelą z pracy itp.??

reklama
witajcie, dawno mnie u Was nie było, internet mi padł , prawie na miesiąc ,czasem coś z doskoku napisałam, widzę duże , zmiany :tak:, dzieciaczki rosną i takie sliczne, powoli darabiam co skrobiecie:tak:...a u mnie po staremu oprócz tego ,że Cezary juz chodzi do norweskiego przedszkola , przez pierwszy tydzień wspaniale sie sprawował , ale jakos dzisiaj popłakiwał i mi serducho pękło:-(
Aniu Antosiek przeuroczy, widze, ze ci smutno samej , :-(
w czerwcu przyjeżdżam do Polski do gdyni i napwno w końcu sie zgramy i wybierzemy na spacerek:-):-):-)

Dziuba twoja Martynka jaka juz duziaaa :)

Dziuba sliczna sukienka :-) Qrcze no, tez bym poszukała sobie cos orginalnego, ale na 6 m-c ciązy nie wypadało mi wymyslac :-D he he he. Ale suknia, ktora wybrałam tez jest sliczna, niestety nie mam fotki, a w necie tez nie znajde :sorry2: I tak według niektorych (np. Patryka babci) nie powinnam ubierac welonu, ale nie mam zamiaru sie nikogo słuchac, mi sie welon podoba wiec go bede miała :-) Najprawdopodobniej taki do pasa mniej wiecej i koronkowe bolerko z rekawkiem 3/4 albo długim :-)
Natalia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, duzo zdrowka, szczescia, pomyslnosci, spełnienia wszystkich marzen, a przede wszystkim duzo miłości :-)
Cris dla was z okazji rocznicy, tez wszystkiego dobrego :-)
Ja ostatnio jakas leniwa jestem, np. BB czytam praktycznie codziennie, ale nie zawsze chce mi sie pisac :rofl2:
Dziuba a powiedz cos o slubie, czy wesele planujecie i gdzie, jak tam przygotowania itp :-) Polecam Ci forum weselnik, duzo fajnych informacji i opini z Trojmiasta :-)
Forum Weselnik - Gda

Andziuu :)))) dziś mnie odwiedziły dwie Twoje koleżanki : mama miesięcznej Mai i troszkę starszej Aurelki :))))) i zaszalały na zakupach.
Dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam

Wkleje jeszcze kilka fotek sukien :-D
Cos w stylu Twojej dziuba:
3_2.jpg

13_1.jpg

13_2.jpg

I cos dla Dziuby Stasia, krótka z przodu :-D Są piękne, ale ja bym sie chyba nie odważyła :-D
Farage - wedding dresses collection

smutno mi zawsze samej,ale musze dac rade. co do przyjaciol to nie mam ich tu. moja kolezanka z pracy mieszka w gda i nie ma dla mnei czasu a gosiaczek jak wiecie tez nie mieszka blisko. nie mam tu nikogo-a sasiadki tylko takie pod 70! szkoda,ze nie jestescie blizej. chetnie zaprosilabym Was na kawke

reklama
Cześć kobitki:)

Ale smaka robicie tymi keckami...miło popatrzeć:).... kto wie może mi sie niedługo taka przyda:-D:tak::rofl2:

Aniu
Antek jest boski..i na pewno dasz sobie ze wszystkim radę... my kobitki musimy dawać:)

Aga
oj..szkoda... ale co sie odwlecze.......... ciekawe jaka była pezyczyna tego mc opuźnienia???

A ja pojechałam z małą w poniedziałek do Gdyni na jeden dzień i właśnie wróciłyśmy:rofl2:.... było suuper... spacerek obiad, plac zabaw...mega imprezka... mam kaca jeszcze hehehee....
Dziś Darko pojechał do Krakowa i wraca w piątek rano a wieczorkiem jedziemy ze znajomymi nad jeziorko:)..bez dziecka:happy::happy::happy:.... i wracamy w niedzielę... a od czwartku do niedzieli Darko wyprawia mi urodzinki u nas hehehee..będzie 4 dniowy grill:-D:-D:-D.. strasznie sie cieszę, bo najprawdopodobniej przez najbliższy mc Darek bedzie jeżdził do Krakowa raz w tyg. na jeden dzień:-):-):-)..w końcu będziemy mieli siebie dla siebie:-D

idę odpoczywać bo trochę pobalowaliśmy.....
miłego wieczorku:tak:

Do góry