reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
A co do ciuszków to Michalina pasuje w krótkie spodenki swoje wszystkie z zeszłego roku heheee..takie 9-12mc....a dla tego ze chodzi w pieluszce i ma mniejsza pupke przez to..zdzwiwiłam sie jak wczoraj wszystko wytargała i przymierzała i było dobre hehe

Zapomniałam sie pochwalić

Michalina skończyla z pieluchami.
Na dwór nie zakładalam jej juz od 2 tyg...woła że chce i sika na trawke i w restaturacjach ..z lotu ptaka hehee....ostatnio nawet pani w obuwniczym nas do kibelka wpusciła na zaplecze... wie ze nie moze niczego dotykać:)))

a w nocy nie miała od kilku dni i woła ok 4 rano ze chce i sadzam ja na nocnik i spi dalej:-)

ale jestm happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to gratulacje Martka dla Michalinki!!! To kolejny duży krok ku dorosłości :))

A prawda, że ten plac zabaw na plaży jest super hiper wypasiony?
Tydzień temu byłam z synem w niedzielę po raz pierwszy w tym roku i dosłownie opadła mi szczena :)
Za to jego bardziej latawce fascynowały hihi.

A prawda, że ten plac zabaw na plaży jest super hiper wypasiony?
Tydzień temu byłam z synem w niedzielę po raz pierwszy w tym roku i dosłownie opadła mi szczena :)
Za to jego bardziej latawce fascynowały hihi.

Ja byłam tam pierwszy raz.... jest bardzo fajny..szczególnie te drewniane ściezki..nie trzeba wózka po piachu ciągnąć:tak:.....

Z reszta dla Michaliny kazdy jest fajny..bo u nas nie ma wcale..nic a nic..jakieś metaowe zlomy w Pucku między blokami, na których niejedno dziecko żeby sobie wybiło....a i pewnie strasi mieszkańcy pamietaja je jeszcze z dzieciństwa...po prostu skandal z tym co tutaj jest...a u mnie na wsi to zeroooooooooooo

A gdzie jest ta Twoja wieś? :)

Ta twoja córcia to chyba taki promyczek mały - wiecznie uśmiechnięta :) I bardzo do twarzy jej w różowym... wiadomo, blondyneczka...

Auć kolejny skurcz... mam co 10 minut ale na razie nie nasilają się ani nie zwalają mnie z nóg. Mogę normalnie oddychać, więc to pewnie macica sobie trenuje...

Połczyno..koło Pucka..:crazy::-:)baffled:.

Izabelinda
a w którym mc jesteś że już skurczyki dostajesz???..pewnie gdzies pisałas ale ja leń jestem i nie chce mi sie szukac heheeeee

A jesli chodzi o usmiech mojej małej...to smieje sie teraz za nas dwie:)))..a rózowy kolor tak mi do niej pasuje ze zawsze cos rózowego mieć musi..od małego...a zawsze mówiłam że nie zrobie z dziecka różowej landrynki..a jednak hehee

Ide palic w piecu bo zimnica sie w domku zrobila straszna

Martka - ja jestem już "przeterminowana" heh :) Miałam termin na prima aprilis ale Moje Słońce zrobiło mi żarcik i siedzi dalej w brzuszku jakby nigdy nic. Chyba jej tam dobrze :)
Ale te skurczyki, mimo regularności to pikuś w porównaniu z tym co było w nocy. Więc pewnie kolejny fałszywy alarm heh.

reklama
AHh...... Martka jak mi tęskno po tych twoich fotkach , superrrr!!:-):-):-)
mała jest niesamowita:szok::szok::szok:
nie ma jak spacerek po gdyńskich miejscówkach :-:)-:)-(
a co to takiego przy teatrze?

Do góry