reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja przez jakiś zas anatola piłam mam w domu caro i ricore mieszanke zbożowej ze zwykła kawą...a jak czasem bardzo spada mi cisnienie to pije tka zwykła rozpuszczalną albo z ekspresu mocno rozwodnioną, zeby smak mnie obudził i postawiła na nogi.bo ja jeszcze przed 1 ciążą pilam taką włoską mała kawe esspresso, która jest cholernie mocna-i z nieprzytomnej osoby robiła sie całkiem do rzeczy:happy2:wiec teraz musze sobie troche jej dostarczac:happy2:w małych ilościach nic dziecku nie szkodzi- oczywiscie nie mam na mysli papierosów i narkotyków, zeby nie było:sorry2:

reklama
Cris jaki swiat jest maly :-) widze ze konczylas VII -tam nauczycielem angielskiego jest moj bliski przyjaciel Robert Wronski :-) w ogole znam duzo osob z tej szkoly i z naszego rocznika :-) zdjecia sa przesliczne, Wy z swoim mezem stanowicie sliczna pare (maz -przystojniak). Dzieciaczki tez przecudne, Rita bardziej po tatusiu, taka ciemna, a Emanuel po mamie, szczegolnie ten blekit w oczach :-), no a Ty mamuska niezla laska jestes :-) wesola z was rodzinka tylko pozazdroscic :)
a maz to ma taka srodziemnomorska urode, bo Ty Cris jakie masz korzenie ? :-)
ja jak mnie glowa boli tez pozwalam sobie na kawke :-) a teraz uciekam, bo umowilam sie z kolezanka :-)

andzia: widze, ze znasz roberta wrońskiego....:-)uczył mnie 2 lata angielskiego w LO, a pawła sałkowskiego ze szkoły kojarze... jaki en swiat mały:-D

kurcze, Cris, to rzeczywiście macie mieszankę śródziemnomorską!! Włochy... moje marzenie... bylam dwa razy i mogłabym tam zamieszkać!

kurcze, Cris, to rzeczywiście macie mieszankę śródziemnomorską!! Włochy... moje marzenie... bylam dwa razy i mogłabym tam zamieszkać!

ja mogłabym tam mieszkać ze wzgledu na klimat(tam sie urodziłam wiec dla mnie klimat optymalny) i jedzenie- dużo różnych warzyw i owoców, ale nie mieszkam bo nie ma tam takich ludzi jak w Polsce:-(i co zrobić... nie rozdwoje się:baffled:

Kurcze, ja zapierdzielam dzisiaj nieźle w domciu z dziewczynkami, jestem głodna jak wilk a nawet zakupów nie zrobiłam, chyba jakieś naleśniki zrobię zaraz, tak piszecie o tym chudnięciu że byście chciały być szczuplejsze, a ja z kolei odwrotnie marzę by przytyć, szczególnie w pupie, hi hi. Tuczę się całe życie i niewiele to daje, stanęło 2 lata na 88cm. w bioderkach i ani drgnie, wrrr. Jak obżeram się za bardzo to tylko brzuchol mi pęcznieje, bez sensu. I co ja mam zrobić?? Wiecie jaki problem jest z ciuchami jak wszystkie spodnie na pupie wiszą?? normalnie koszmar, zazdroszczę Wam tych kilku kilogramów więcej, w końcu kochanego ciałka nigdy za wiele, no i mężowie nie budzą się po nocy z siniakami, hi hi.

Witam się dopiero teraz skończyłam przygotowania do imprezy mojego M:-)
Wszystkiego jan kochane:-)
Mama w boju no to faktycznie masz korzenie super:-) Dzieciaczki pewnie śliczoności:-)
Andziaa super brzusio jest spory:-) Bynajmniej z mojego punktu widzenia ja z Wojtkiem w 30 tygodniu miałam taki:-) Ale wiadomo co kobieta to inaczej:-)
Gosiaczek aa to o tym Łęgowie mówiłaś , mojego M wójek tam mieszka ale nie wiedziałam że są tam kręgle:-)
Andziaa super że ciacho się udało:-)
Dziuba no to miło mieć kogoś kto też się odchudza;-) Będzie mi raźniej:-) Ja dziś na śniadanko zrobiłam sobie taką sałatkę czy jak to nazwać nie wiem:-) Pomidor ogórek kawałek pumpernikla, pół małej cwebuli i 2 łyżeczki jogórty naturalnego to wymieszałam i było pycha:-)
Gosiaczek z tą dupą to radziłabym na aerobik chodzić ładnie pośladki się podnoszą i są bardziej krągłe:-) W Przywidzu jest na 19 w czwartki, ja chodze może i Ty się skusisz:-)

reklama
Cris Ize Panek znam ze szkoly podstawowej, zreszta mieszkala tez jakis czas w zasadzie na tej samej ulicy co ja :-) prawda , prawda, mieszanka narodowosci jest super-co sie dziwic, ze dzieciaczki takie urocze :-)
Gosiaczek a z jakiej okazji to takie sprzatanko?? czy po prostu sobota jest u was tradycyjnie dniem porzadkow generlanych ? :-) co do malej pupy, wiesz jak to jest, te ktore maja wiekszy tylek, zazdroscilyby Tobie, a Ty z koeli im :-) kobiety sa pokrecone ;-) to tak jak u mnie z biustem-marze o wiekszym, a z kolei moje kolezankim ktore cyc maja pokazny, dalyby wszystko by miec moj rozmiar :-) i wez tu dogodz kobiecie :-) ale mysle ze powinnas sie cieszyc, ze mozesz tak wcinac wszystko :-) nie pilnujac tego co jesz :-)
Malgosiunia dziekuje jeszcze raz za przepis, ciasto naprawde pyszne, a przy tym niedrogie i naprawde latwe do przygotowania :-) nie trzeba se nie wiadomo jak meczyc :-)

Do góry