reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

a ja właśnie lody z grycana zajadam:-)pychota jak dla mnie najlepsze lody, chociaż te na gałki sa lepsz niz w pojemniku.

normalnie, nie mam mdłosci i problemów z jedzeniem, tylko jakieś spowolnione ruchy mam:baffled:

reklama
Ania
Ignas jest boski...to drugie zdjecie...super..jak sie bosko usmiecha:)...cudo ... karmisz go piersią?..czy z butli...czy mosze cyckowe z butli:baffled::confused:..

Mama w boju
musze wyskoczyc na zakupy do H&M dla małej....szkoda tylko ze to dla mnie wielka wyprawa:(((..a lody grycan uwielbiam.....nie jadam lodów, ale te kocham:)

a ja poszłam na "przymusowe roboty" do garażu..pownosiłam węgla, porąbałam trochę drewienka...., narobiłam sie jak dzika..jak robiłam ostatnią rundkę z drewnem, to wszystko wypadło mi z łapek..myślałam ze sie wkurzę:wściekła/y:...zaczęłam podnosić..i nagle oczom mym ukazał sie śliczny browarek w lśniącej, brązowej butelce (lekko przydymionej i zapylonej po ostatnim "pożarze" ...ale i tak wyglądał bosko:-D)..... napis Specjal odczytałam jako "spij mnie do dna":-D:-D:-D..... mniam...ale sie ucieszyłam..w końcu jakaś niespodzianko-nagroda..i o dziwo od Darka..całkiem nieświadomie z jego strony rzecz jasna. Ale zawsze:tak::-):-D.

Tak czy inaczej pije sobie piwko...tak jakby darowane.... a zaraz idę sie upiekszać i pozbyć zbędnego owłosienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... Darek w sobotę wraca....i zostaje do niedzieli..cala noc dla nas:-D..jedna:-:)-:)-(

miłej nocki babeczki:-)

Martka ciesze sie ze Malej nic powaznego nie jest. Dobrze ze masz taka lekarz, kurcze u nas to tez na byle pryszcz zapisuja antybiotyk, a to przeciez tak niszczy system immunologiczny, ze dzieciaki choruja non stop :no: na szczescie Ty jednak masz dobra doktor, a corcia jest w dobrych rekach :-)

kobieta jest niesamowita....
nigdy mała nie dostala antybiotyku od niej..zawsze udaje sie czyms innym, często homeopatia..ale dodm, ze mje dziecko poza jednym zapaleniem płuc w szpitalnym+rot..nie byl jakos chora, katar we sumie tylko...ale sasiadki córka na katar dostaje antybiotyk w zastrzykach..kretyni...to dziecko bierze go raz na miesiąć..serio.... brak mi słów..mogła bym o nich i o tek lekarce epopeje napisać......

martka: zasłużona nagroda:-D jakby co to uderzaj do h&m w manhatanie, bo byłam tez w alfie ale tam mniej do wyboru jest, moze dla siebie tez cos znajdziesz:-D

cholera znow mi sie jesc chce:baffled:

kobieta jest niesamowita....
nigdy mała nie dostala antybiotyku od niej..zawsze udaje sie czyms innym, często homeopatia..ale dodm, ze mje dziecko poza jednym zapaleniem płuc w szpitalnym+rot..nie byl jakos chora, katar we sumie tylko...ale sasiadki córka na katar dostaje antybiotyk w zastrzykach..kretyni...to dziecko bierze go raz na miesiąć..serio.... brak mi słów..mogła bym o nich i o tek lekarce epopeje napisać......

ja też mam taka lekarke w gdańsku na aksaitnej super kobieta, dr Irla bardzo polecam mam do niej duże zaufanie zero antybiotyków jeśli nie ma poważnej potrzeby:happy2:

Witam Kochane, wczoraj z Robertem mieliśmy już pierwszą kąpiel w wannie, normalnie rewelka po 10 latach tak się wymoczyć, wszystko już działa jak należy, po wczorajszym stresującym dniu należało nam się.
Dzisiaj zaraz śmigam do dentysty dokończyć moje ząbki, potem muszę szykować mężusia do wyjazdu na delegację, a wieczorkiem jadę sobie ze znajomymi do Łęgowa na kręgle i bilard, muszę się odstresować.
Nawet nie mam czasu żeby dzisiaj posprzątać, ale co tam jutro też jest dzień.Mojego Roberta nie będzie aż do nocy z niedzieli na poniedziałek, więc zajmę się sprzątaniem.
Miłego dnia Wam życzę.

witajcie :)
Gosiu - super że sytuacja z łazienką opanowana:tak::tak:

Aniu - Antoś rewelka!! :-)

mama w boju - czy o trzeciej dzidzi rodzinka już wie:confused:

A my chorzy :( jeszcze dziś w pracy, ale do jakiegoś lekarza by się przydało iść... Tylko właśnie nie mamy żadnego który nie wpakuje antybiotyku z powodu bólu gardła i wcale mi się nie śpieszy na wizytę:no:

mamo w boju kojarze dr Irle, jeszcze za swojej kadencji :-) mieszkam zaledwie 5 min od Aksamitnej :-) i potwierdzam to rzeczywiscie dobra lekarka :-) a czy Ty mieszkasz gdzies w poblizu, czy tak poprostu wybor padl na aksamitna ? :-)
gosiaczek super, ze kapiel w wannie doszla do skutku :-) pewnie nie mysl na razie o sprzataniu, po tych wszystkich nerwowkach nalezy Ci sie nie tylko kapiel w wannie, ale porzadny relaks ze znajomymi :-) poza tym zdazysz sie jeszcze nasprzatac :-)
martka tylko sie cieszyc ze z Misi taka zdrowa dziewczynka. To pewnie zasluga tej lekarz, bo gdyby dostawala na byle co antybiotyk (jak to zazwyczaj bywa) pewnie mialabys ja co chwila chora...

reklama
Cześć kochane:-)
Aniu super synuś, poprostu mały aniołek, dołeczki przecudne u mnie Michaś ma ale Wojtuś juś nie:-) Bo to czysty stary wiec... hihi
Martka no to Ci sie nagroda trafiła super:-) Ja też wczoraj golenie uskuteczniłam hihi
Gosiaczek no to super ze wszystjko się tak skończyło:-) Fajnie ze jedziesz się odstresować:-) Niw wiedziałam że w Łęgowie jest bovling?? Mówisz o tym Łęgowie za Egiertowem?? Czy moze jakims innym???
My na kręgle jeździmy do Koziego Grodu:-) Blisko jest i fajnie:-)
Dzis piątek muszę chyba jakieś ciacho upichcić bo M jutro urodzinki świętuje:-) Dziś miał jechć na PG załatwić ze szkołą ciekawe jak mu pójdzie??? Oby po jego myśli....

Do góry