reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub Mamy w Krakowie

Właśnie tak nie lubie wybiegać w przyszłośc bo później mi cos wypadnie,,, niestety w tym tygodniu nie dam rady was do mnie zaprosić,,:zawstydzona/y:, jutro idę ztą babcią do lakarza, w czwartek , zapowiedziałą się koleżanka , której nie widziałąm kilka lat a jest tu przejazdem więc chcę się spotkac w piątek niestety idę do pracy, a w sobotę przyjeżdzają znowu ciotki ze śląska i mają posiedziec podobno do wtorku:wściekła/y:.. Przepraszam was dziewczyny ale tak się mi czasem popieprzy jak sobie cos zaplanuję,,,,,,:-(
oj aż mi głupio ,że to tak wyszło:zawstydzona/y:
Myslę ,ze następny tydzień juz będzie unormowany i poznamy się osobiście,,,,

reklama
Witam,ja równiez bardzo chetnie spotkam się z krakowskimi mamusiami:)Zadko tu na krakowski watek zaglądam,bo od stycznia nie mam netu(niestety nie predko się to zmieni:((),a jak juz to głównie na moje październikowe forum na zamknięty.Ale bardzo miło bedzie Was poznać:)

Czesc dziewczyny,
Ja niedawno sie przeprowadzilam do Krakowa chetnie poznam nowe mamy z dziecmi, mam 11 msc coreczke. Od pazdziernika ide do pracy ale we wrzesniu mam czas na spotkanie w dowolnym terminie. Pozdrawiamy!!!

Hej
Mieszkam w okolicach żywieckiej - bardzo chętnie poznam młode mamy . Mam 15 miesięcznego synka - zawsze lepiej spacerować w 2 niż samemu.

Szukamy mam z dziećmi ok 1.5 rocznymi do wspólnych spacerów, spotkań, zabaw itp.
Mieszkamy z synkiem na Woli Duchackiej.
Pozdrowionka!

hej dziewczyny,
jestem nową mieszkanką Waszego pięknego miasta, mieszkam na Górce Narodowej i szukam mam chętnych zorganizować sobie czas podczas zimowych dni. Mam 9miesięcznego syna. Dajcie znać, jeśli chciałybyście ze swoimi pociechami spotykać sie na spacerach lub zabawach z dzieciakami w domu.

reklama
Do góry