reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub Mamy w Krakowie

moglabym sie doipsac do watku KRAKOW:???
pewnie, zapraszamy

witajcie...

dziewczyny nic się nie odzywacie kiedy chcecie spotkanko,,, wakacje za niedługo się kończą a my nic nie działamy,,,,!!!

Może przyszły tydzień wam odpowiada,,,,,????
Ja mam wolny wtorek , środę , czwartek,,,, więc czekam na jakies inwencje!!;-)
ja mam wolne od srody,w czw lub pt chyba wyjezdzam do kuzynki,ale jak bede jechac w pt,to w czw tez moze zagoscic do ciebie

reklama
no cieszę się ,że dziewczyny się deklaruję,,MOZI, ANI1234 ,,,,,,a gdzie reszta,,,,,,,,??????

to co ja proponuje ŚRODĘ po południu 13-14 co wy na to??????

no cieszę się ,że dziewczyny się deklaruję,,MOZI, ANI1234 ,,,,,,a gdzie reszta,,,,,,,,??????

to co ja proponuje ŚRODĘ po południu 13-14 co wy na to??????
kuzna mi sie plany troche po zmienialy,tym bardziej,ze jedziemy w czw,kuzynka wlasnie mi to sms potwierdzila przed chwila,ze w czw bedzie cos zalarwiac z miasteczku i nie bedzie musiala specjalnie jechac po nas jechac 30 km,bo ma cos do zalatwienia,
moze troche wczesniej np.11.30-12???

Hej

My właśnie wróciliśmy z wakacji.
Wchodzę na forum a tutaj temat spotkania się rozwinął:-)

Ja też jestem jak najbardziej za spotkaniem.
Czyli rozumiem, że to spotkanie w tą środe (11 sierpnia)?

Jejku dziewczyny ja was bardzo przepraszam, muszę odwołać środę na spotkanie,,,,
Tak mi głupio, bo sama pisałam o nim,ale muszę iść z babcią do lekarza właśnie na 12 i nie wiem kiedy się wyrobię,,,,,,,,,,,,,
A czwartek może być???
No chyba ,że jeszcze na przyszły tydzień, bo Mozi wyjeżdza??!!

reklama
Ada szkoda,z ta sroda,ale chyba to nie ostatnie spotkanie,pod koniec sierpnia czy w jakis weekand wrzesniowy sie da cos zorganizowac:tak:jedz z babcia inie przejmuj sie
a ja w takim razie spakuje sie na spokojnie,aby nic nie zapomniec:-)

Do góry