reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub Mamy w Krakowie

reklama
Genialna, czy nie genialna, to raczej nie ma znaczenia. Ważne, żeby dzieci były kochane, a u nas jeszcze Natka wie, że mamusia jest konsekwentna, więc jak mówi nie to nie;-) Radzę sobie:-) Zresztą nie jestem sama, więc czasami jak stracę cierpliwośc to na szczęście ma mnie kto zastąpić;-) Nie zawsze, ale fajnie jest jak jest:tak:
Zresztą Nati była "przygotowywana" na przyjście braciszka i teraz czasami mam wrażenie, że go zakocha na śmierć-> taka z niej fajna siostra:-D

Karola -super że w tym wieku masz już 2 maluszków!Młoda mama ma więcej energii dla dzieci.Ja już 30 na karku i pamiętam ze o wiele lepiej znosiłam ciążę jak miałam te 22 i 24 lata-teraz jestem tak szczęśliwa że to już końcówka bo dosyć ciężko mi było przez te 9 miesięcy.

dzieki Olgha ja też się cieszę, że mam teraz dzieciaczki, bo pozniej jak już będą "odchoweane" to bede miala wiecej czasu dla siebie, a w sumie nie bede jeszcze za "stara" na różne szaleństwa:-D
Zresztą u mnie to chyba rodzinne... moja mama miała 18 lat jak była w pierwszej ciąży i mmoja babcia też;-)Jak byłam w pierwszej ciąży to babcia się śmiała ze mnie, że przynajmniej ja jedna poszłam w ślady rodzinne:-D

Witam :)
Ja też bym chętnie się spotkała. Mieszkam w Krakowie od kilku lat, ale jeśli chodzi o znajomych z dziećmi to pustki :D Rodzina daleko, żywcem nie ma z kim pogadać :> My mamy roczną rozrabe (ja mam 27 ;)

Hej

Jest tu kto??????
Jak tam Wasze spotkania. Teraz lato ładna pogoda może mogłabym się przyłączyć z córcią (ma 14 msc).

Czekam na jakiś odzew:-)

Hej

Widzę, że ktoś się odezwał:) Bardzo miło:)
A w jakiej części Krakowa mieszkasz?? jak nie bedzie więcej chętnych to też dobrze spotkać się we dwójkę. No a licząc nasze dzieci we 4:) chyba że masz więcej niż jedno.

Pozdrawiam

Ja mieszkam w okolicach czyżyn

reklama
Do góry