reklama
Dzięki każdy przejaw życzliwości się przyda!!!
I co bylas u lekarza z dzieciatkiem?
Ano byłam neomecyna w areozolu nawet bez sugestii i odradził parafinę żeby mała sie nie uczuliła i na nią zalecił częstsze smarowanie tą robioną maścią,jak na pęknięcia nie pomoże to niestety sterydy i mam uważać żeby mała się nie przegrzewała... dojrzewam do myśli o butelce bo obsypuje ją co chwila i nie wiem po, czym bóle brzycha non stop i bardzo ulewa a ja już od 3 dni mam koszmarne zawroty głowy i tak niekoniecznie sie czuję...
Wspolczuje, choc ja tez mam nieciekawie. Moj maly ciagle nie je, teraz to juz na sile nawet nie chce jesc. Alergolog zasugerowal mi, zebym zrobila badania na tarczyce. Zrobilismy dzisiaj i czekam na wynikiAno byłam neomecyna w areozolu nawet bez sugestii i odradził parafinę żeby mała sie nie uczuliła i na nią zalecił częstsze smarowanie tą robioną maścią,jak na pęknięcia nie pomoże to niestety sterydy i mam uważać żeby mała się nie przegrzewała... dojrzewam do myśli o butelce bo obsypuje ją co chwila i nie wiem po, czym bóle brzycha non stop i bardzo ulewa a ja już od 3 dni mam koszmarne zawroty głowy i tak niekoniecznie sie czuję...
Wspolczuje, choc ja tez mam nieciekawie. Moj maly ciagle nie je, teraz to juz na sile nawet nie chce jesc. Alergolog zasugerowal mi, zebym zrobila badania na tarczyce. Zrobilismy dzisiaj i czekam na wyniki
A jak z wagą?? jak będziesz coś wiedziała to pisz!!!Nie je nutramigenu,czy zupek?
Ostatnia edycja:
A jak z wagą?? jak będziesz coś wiedziała to pisz!!!Nie je nutramigenu,czy zupek?
No do tej pory przybieral super. Okolo 1 kg na miesiac a teraz w tym miesiacu tylko 400 g a to juz chyba malo
biedactwo wie ze jak zje to sie zle czuje ;-(
3mam kciuki zeby sie w koncu "wyprostowalo" z tym jedzeniem i rankami i w ogole z alergiami u wszystkich
tego wlasnie zycze wszystkim mamom alergikow z okazji Dnia Matki - zeby sie ta alergia szybko skonczyla!!!!
3mam kciuki zeby sie w koncu "wyprostowalo" z tym jedzeniem i rankami i w ogole z alergiami u wszystkich
tego wlasnie zycze wszystkim mamom alergikow z okazji Dnia Matki - zeby sie ta alergia szybko skonczyla!!!!
labamba23
podwójna mama
Cześć Dziewczyny mam pytanie, czy eliminacja nabiału w czasie ciązy bedzie miała wpływ na skazę pózniej u noworodka. Pytam bo jestem mama 2latka, który miał poważną alergię na białko, na szczeście wyrósł z niej. Jestem w ciąży i zastanawiam sie czy nie powinnam juz teraz ograniczyć nabiału. Czy myslicie, że coś to wogóle da?
reklama
Cześć Dziewczyny mam pytanie, czy eliminacja nabiału w czasie ciązy bedzie miała wpływ na skazę pózniej u noworodka. Pytam bo jestem mama 2latka, który miał poważną alergię na białko, na szczeście wyrósł z niej. Jestem w ciąży i zastanawiam sie czy nie powinnam juz teraz ograniczyć nabiału. Czy myslicie, że coś to wogóle da?
Ja bedac w ciazy malo spozywalam nabialu tylko tyle zeby cos tam go jesc a i tak niestety mam alergika i to dosc mocnego. Wydaje mi sie, ze to sie dziedziczy genetycznie. Najlepiej zapytaj lekarza.
Podziel się: