a od jakiego wieku można go podawać? bo nie mam czasu sobie siąść i poszukać:-(Poszukałam troszkę na necie i to mleko ryżowe chyba nie nadaje się dla takiego maluszka jak mój
Moniqua przywracasz mi wiare w nocnikowanie :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od jakiego wieku można go podawać? bo nie mam czasu sobie siąść i poszukać:-(Poszukałam troszkę na necie i to mleko ryżowe chyba nie nadaje się dla takiego maluszka jak mój
Tylko chciałam się zapytać czy macie jakiś fajny krem silnie nawilżający do buźki.Bo po całym dniu jednak od tych kaloryferów to ma takie podraznione, zaczerwienione i wysuszone.a skąd wiesz, ze to nie alergia tylko kaloryfery?
przepraszam ale nie rozumiem
a co do alergologów....
chodze do nich... ale oni mi tylko podpowiadają. Ja siebie uważam za główną alergolog Dominiki, bo to ja ją obserwuje 24h na dobe i to ja widze kiedy ją wysypuje.
I dla mojej alergolog jest absurdem to, że Dominika może reagować na żelatyne i wode z kranu!
mówi że wmawiam jej to... ale skoro po wypiciu herbaty na wodzie z kranu, czy zjedzeniu czegoś co zawiera żelatyne powoduje u niej wysypke, to chyba jasno oznacza że nie wymyślam sobie tej alergii? wmawiam sobie??
dlatego dla mnie alergolog to tylko taki "pomocnik" ;-) ale szefem jestem tu ja ;-)