RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Nawet nie wiedziałam że takim małym dzieciom robią jakieś testy. Kiedyś pytalam o to naszego pediatrę, to powiedział że dopiero jak dziecko skończy trzy latka. I jak tu wierzyć lekarzom?
Renifer, a wy test robicie państwowo czy prywatnie?
Pozdrawiam
my idziemy na testy państwowo... prywatnie 20 alergenów kosztuje ok 700 zł, wiec za tą kase wolałam kupic pościel hippoalergiczną... i na pewno mozna te testy robic niemowlakom, pytałam sie juz trzech lekarzy...
Dziewczyny powiedzcie, czy gdy stosujecie dietę eliminacyjną (oczywiście przy karmieniu dziecka piersią) wysypka ginie??????????? Bo ja stosuję dość rygorystyczną dietę a na twarzy synka i tak jest wysypka. Co to znaczy, że cos go uczula, czy ta wysypka nie zniknie aż skaza ustapi?????????????????????
kochana, wysypka nie zając, szybko nie ucieknie... u nas po wypiciu mleka wysypka utrzymywała sie ponad miesiąc... dodatkowo byłam na diecie dosyc restrykcyjnej, bo ryz i woda, plus stosowałam emolium...
niestety podkusiło mnie i zjadłam dwa dni temu troche drożdzówki i znów mały jest bardzo zsypany ;((((
najprościej mówiąc -wysypka nie zniknie jeśli nie bedziesz jej smarowac odpowiednim dla skóry Twojego dziecka kremem, ponadto nie zniknie tez jeśli bedziesz cały czas jadła coś bądź podawała dziecku do jedzenia coś, na co jest uczulony....
łatwo nie mamy ale ja od jutra znów walcze i mam zamiar wygrac... !!!