reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
hehe no nieraz tak bywa ze sie pospiesznie cos przeczyta:-D
Najstarsza radzi sobie bardzo dobrze z jezykiem Marta troszke gorzej bo ona jest niepelnosprawna i wolniej jej wchodzi,Konrad to patriota i w ogole w przedszkolu nie chcial sie uczyc ale moze dlatego ze u nas dzieci chodza tylko na sesje 2,5 h dziennie a poza tym strasznie nie lubil tego przedszkol:crazy: U nas juz 5 latki zaczynaja szkole:-(troszke szybko ale coz przez pierwsze 6 tyg bedzie chodzil od 9 do 12.30 a potem od 9 do 15 moj maly szkolniak.A ja dopiero na jesien mam rozpoczac kurs wczesniej nie bylo jak ciaza ,malutkie dziecko nie bylo jak.
Wiesz niby mamy troche pokoi 3 sypialnie i salon ale potrzebujemy min 4sypialnie:tak:

anulka no masz jeszcze troche czasu do zastanowienia sie :-) i widze suwaczki ktorych wczesniej nie widzialam...:-)
zQo no slyszalam,ze na wyspach do szkoly ida 5 latki,dziewczyna na kwietniowkach nam pisala.No i fajnie,ze z jezykiem w miare jest.Nieraz dzieciaki nie lubia przedszkoli,norma niestety no ale mysle ze w szkole szybko zalapie.No a co do przeprowadzki to jak jeszcze nie macie na oku nic to szybkiego znalezienia :yes:

Vici nam council(urzad )musi znalezc i jak znajdzie to bedzie nam proponowal ,jak nam sie spodoba to przyjmiemy oferte jak nie to mozemy odmowic to beda dalej szukac mamy prawo odmowic 3 x
Wiesz on chodzil do 2 przedszkoli najpierw tam gdzie wynajmowalismy mieszkanie zaraz po przylocie itam nawet lubil chodzic i zaczynal cos lapac angielski a w tym drugim po przeprowadzce cos sie zacial i koniec nie cierpial tego przedszkola.

witam sie z wami
na pierwszy rzut dam kopa mojej siostrzycce , bo jestem na forum bb juy ponad cztery lata i ona tez dzieki mnie hihi i nic nie powiedziala ,ze klodzko tez jest nie VICI Tz MALPKO

Hej dziewczyny nie wiecie może kto by chciał kupić ubranka na dziewczynkę od 0 do 3 miesięcy. Zdjęcia mogę wysłać na meila dałam ogłoszenie na sprzedam ale nie ma chetnych

reklama
Do góry