reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

My juz po komuni i w rytm sie wbilismy.Wczoraj urodziny maly w przedszkolu mial i teraz w koncu zadowolony mowi,ze ma juz 4 lata :-D Wczesniej nie chcial bo torta w przedszkolu nie bylo ani piosenki na urodziny ani swieczki hehehhe.A oni maja tu fajny rytual urodzinowy.U nas cieplo i fajnie choc rano lalo.Bardzo duzo w ogrodzie siedzimy lub na spacerkach.W Klodzku bedziemy 7 wieczorem ale sobota i niedziela we Wroclawiu bedziemy ale pod koniec chyba bede to sie odezwe.
Jak tam Paulinka?

reklama
To fajnie!Na imprezce byliście:-) Też wybieramy się na baja bongo ale dopero pod koniec sierpnia (idziemy na weselicho:-))
My też dużo na polku przebywamy tylko więcej u mojej mamy na wsi.
A Paulinka dziękuję dobrze, chociaż robi się coraz bardziej nerwowa i niedobra(ale podobno ten wiek)
Ja i tak w weekendy mam zajęcia na uczelni:-(
Myślałam,że dzięki szkole zdobędę nowe znajomości i łatwiej mi będzie znaleźć pracę a tu nic każdy patrzy na swój koniec ....:-(
Ale cóż takie życie:-(
U nas też piękna pogoda słonko świeci aż nie chce się nic robić.

Przesyłamy Wiktorkowi serdeczne życzenia:-)

A cóż tu tak cicho:-(
Ja zakończyłam pierwszy rok studiów:-)Jestem z siebie dumna:-)
U nas impreza za imprezą prawie same chrzciny:-) A cóż tam u Was drogie Panie??

Witam i ja :-) Cos ucichl nasz wateczek z deka.U nas co chwila zmiana planow i przestalam juz w koncu planowac wypad do Klodzka ale moze pod koniec sierpnia zawitam:-)
Mamcia Paulinki gratki zaliczenia pierwszego roku :-)
Anulka napisz cos wiecej o sobie.Ile masz lat,co porabiasz i wogole :-)

Hej!!
Dawno mnie nie bylo:zawstydzona/y:
Vici widze ze Ty nadal podpora watku:-D
Ogladalam kiedys Twoje fotki na nk i jestem pod wrazeniem Twojej figurki:tak:
Mi jakos ciezko zrzucic ale ja jeszcze karmiaca i nie moge niczym sie wspomoc.
Pozdrawiam reszte mamusiek:-)

zQo a kto ma podtrzymywac jakw szytskie co jakisc czas znikamy i wracamy heheheh.Dzieki za pochwalki na zdieciach wyglada to troche lepiej bo brzuch jestszcze odstaje ale to juz inna przyczyna.Teraz walcze z tym brzuchem i brzuszki namietnie macham ;-) No ale widze,ze ty tez niezle zrzucilas a jaka dietke stosujesz.No i kamicy wspolczuje.Jak dzieciaki jak tam na wygnaniu sie zyje co porabiasz i wogole co tam u was??
anulka fajnie mloda mamusia byc :-) Mam nadzieje,ze po porodzie dasz rade z nauka bo to wazne.No i szybkiego porodu oczywiscie bo juz malo czasu zostalo:-) A gdzie bedziesz rodzila??

EEe nie przesadzaj wygladasz naprawde super:-):-):-)
Ja narazie stanelam w miejscu bo zle mnie zrozumialas nie mam kamicy tylko jeste nadal matka karmiącą wprawdzie juz malo karmie ale przez to nie moge sie niczym wspomoc:tak:.
A zyje sie calkiem dobrze juz jakis czas temu dostalismy mieszkanie z urzedu ale juz nam ciasno hehe prawie przy 100m i staramy sie o zamiane pewnie niedlugo bedziemy sie przeprowadzac:laugh2:
U nNas jeszcze tylko tydzien wakacji ,konrad idzie do pierwszej k;lasy:szok:juz sie stresuje.
Dziewczyny tez pojda tylko ze one to juz panny Magda konczy w grudniu 18 a Marta juz skonczyla 16 ale ten czas leci :szok:
W Polsce bylismy w tamtym roku na wakacjach w tym jakos sie nikomu nie chcialo leciec:-D moze w przyszlym:tak:
Pozdrawiam

reklama
Hehhe chyba naprawde zaspana bylam :-D No karmiaca to dietka odpada:yes: Nie dziwie sie ciasnoty w koncu nie mala rodzinka z was:-) Ale na pewno macie wesolo.U nas wakacje do 10 wrzesnia czy jakos tak.Maly jeszcze 2 lata przedszkola i potem szkola dopiero.A jak jezyk u dziwczyn i u mlodego?Radza sobie? No i jak u ciebie z jezykiem?mialas jakis kurs czy w domu probujesz sie uczyc?No niezle rok bez Pl nie wiem czy bym wytrzymala;-)Choc wyprawa wasza do Pl to na pewno mordega.

Do góry