reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

ZQo i co z dzieciakami po kontroli u lekarza???Mam nadzieje,ze wszystko OK:tak:ja dzis paaaaaaaaaadam na p....sk za przeproszeniem:crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
co do kontroli to szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dla nich na wszystko pasracetamol,bylam taka wkurzona ze myslalam ze szlak mnie trafi nic nie pomogly tlumaczenia ze jutro konrad moze miec juz zapalenie oskrzeli bo jest alergikiem i bez antybiotyku mu nie przejdzie.....ale oni wiedza swoje paracetamol i samo przejdzie
jutro jade do przychodni tam na szczescie w miare normalni lekarze sa,ostatnio dal konradowi antybiotyk i Magdzie jak byli chorzy.
Malo tego ze takie miala podejscie lekarka to jescze powiedzieli nam ze moga przyjac osobe co godzine a ze ja tez jestem od 2 tyg chora to tez myslalam zse cos przy okazji dostane no i tesciowa tez chora a babka w rejestracji wyznaczyla nam wizyty na:
12 konrad ,1 Marta,2 ja a na 3 tesciowa a byla 11 mielibysmy spedzic 5 godzin z 3 latkiem w szpitalu chorym i marudnym:angry::angry::angry:

ZQo to chyba ich porypalo.No nie moge na glowy poupadali wcale nie dziwie sie nerwow:no:
Aga ja padalam a teraz odzylam hehe.Kawa o 18 i teraz spania nie mam.Za to wczoraj mala imprezka byla i o 2 poszlam spac

co do kontroli to szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dla nich na wszystko pasracetamol,bylam taka wkurzona ze myslalam ze szlak mnie trafi nic nie pomogly tlumaczenia ze jutro konrad moze miec juz zapalenie oskrzeli bo jest alergikiem i bez antybiotyku mu nie przejdzie.....ale oni wiedza swoje paracetamol i samo przejdzie
jutro jade do przychodni tam na szczescie w miare normalni lekarze sa,ostatnio dal konradowi antybiotyk i Magdzie jak byli chorzy.
Malo tego ze takie miala podejscie lekarka to jescze powiedzieli nam ze moga przyjac osobe co godzine a ze ja tez jestem od 2 tyg chora to tez myslalam zse cos przy okazji dostane no i tesciowa tez chora a babka w rejestracji wyznaczyla nam wizyty na:
12 konrad ,1 Marta,2 ja a na 3 tesciowa a byla 11 mielibysmy spedzic 5 godzin z 3 latkiem w szpitalu chorym i marudnym:angry::angry::angry:
NAZWE TO TAK TO CI LEKARZE SA CHYBA CHORZY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:PYTANIE TYLKO CZY POSWIECAJA CALA GODZ DLA JEDNEGO PACJETA????????????????????SKORO TAK PRZYJMUJA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: TRZYMAM KCIUKI ZA TWOJA CALA RODZINKE I DUZO ZDROWKA ZYCZE :tak::tak:

ZQo to chyba ich porypalo.No nie moge na glowy poupadali wcale nie dziwie sie nerwow:no:
Aga ja padalam a teraz odzylam hehe.Kawa o 18 i teraz spania nie mam.Za to wczoraj mala imprezka byla i o 2 poszlam spac
A ja wlasnie ogladalam OPOLE i tak wpadlam jeszcze was podczytac:tak::tak:tez spac mi sie nie chce,a zwlaszcza teraz po tym co ZQo napisala tak mi jej zal:tak::tak:

no juz jetesmy po wizycie w przychodni:-)obydwoje antybiotyk:tak:
A jeszcze nie napisalam Wam wczoraj ze Konrada cos ugryzlo nad kostka i mial noge spuchnieta i tez mialo samo przejsc a dzisiaj okazolo sie ze to tez bakteryjne i tez antybiotyk na to ma pomoc:tak:
Tylko wiecie ze oni chyba znaja jedcen antybiotyk wszystkim przepisuja tosamo tylko dawki rozne,Konrad bral ten antybiotyk tydzien temu i teraz tez dostal to samo:crazy:ach ta ich sluzba zdrowia....ale podobno my Polki jestesmy przewrazliwione i ze wszystkim latamy do lekarza zamiast podac paracetamol:blink:

Haaaaaaaaaalo jest tu kto???? Zagladam a tu cisza :szok::szok::szok: my dzis male swieto mamy Laura ma imieniny bylysmy na lodach, placu zabaw no i teraz moje dziecie kochane spi tak wiec mam chwile dla siebie:-):-):-):-)ide robic kawke i podczytywac BB:-D:-D:-D

reklama
Do góry