reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
nie wytrzymalam i zadzwonilam:-)
ma zaraz do mnie zadzwonic bo dzis maja straszne urwanie glowy ale prawdopodobnie juz na 99% zaczynam od dzis huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaa

DZIEN DOBEREK:tak:JESTEM KOFANE OJJJJJ DUZO MUSIALAM WAS PODCZYTYWAC:szok::szok::szok:ZQo GRATKI,ZE WSZYSTKO SIE PONAPRAWIALO I POUKLADALO:tak::tak::tak:VICI U CIEBIE WIDZE,ZE WSZYSTKO BYLO OK :cool::cool::cool: NO TO TERAZ O MNIE WCZORAJ PADL MI KOMP:angry::angry::angry::angry:ALE JUZ JEST OK:yes::yes::yes:NO I TE UPALY DAJA :crazy::crazy:@JESZCZE MNIE DOPADLA:wściekła/y:

Dziewczyny!!!
Bylam juz wczoraj w pracy w miare ok:tak:
ale dzis padnieta jestem bo wrocilam o 23 a zanim pogadalismy no i pozniej zasnąc nie moglam no i zrobilo sie po 1:szok:a po 7 juz trzeba bylo wstac bo Przemek do pracy i Marta do szkoly:tak:jeszcze zaraz musze do miasta jechac z malym do lekarza bo nocy jest tragedia zale rzesy posklejane no nic zobaczymy.....
jeszcze przed praca powinnam do was zajzrec chociaz z tym czasem to teraz roznie bedzie no ale jurtro wolna sobota:-D:-D

Dziewczyny!!!
Bylam juz wczoraj w pracy w miare ok:tak:
ale dzis padnieta jestem bo wrocilam o 23 a zanim pogadalismy no i pozniej zasnąc nie moglam no i zrobilo sie po 1:szok:a po 7 juz trzeba bylo wstac bo Przemek do pracy i Marta do szkoly:tak:jeszcze zaraz musze do miasta jechac z malym do lekarza bo nocy jest tragedia zale rzesy posklejane no nic zobaczymy.....
jeszcze przed praca powinnam do was zajzrec chociaz z tym czasem to teraz roznie bedzie no ale jurtro wolna sobota:-D:-D
CO TO ZA PRACA,ZE CIE TAK WYKONCZYLA???:crazy:SYNUS NADAL MA TO ZAPALENIE :szok::szok::szok:NA SERIO LEC DO LEKARZA POWODZENIA I ZDROWKA ZYCZE:tak::tak::tak:

Praca moze mnie tak nie wykonczyla tylko nie wyspanie:tak:
z mlodym bylam ulekarza i ma jakas infekcje przepisal mu masc na oczy i syrop do picia prawdopdobnie to na tle alergicznym ale i tak sie ciesze bo w polsce to mial straszna alergie od marca -czerwca ze 3 razy zapalenie oskrzeli i raz zapalenie pluc:wściekła/y:zastrzyki szpital itp...a tu dopiero pierwszy raz i to na oskrzela nie zeszlo:szok:
Zaraz szybki obiad i po 14 musze wyjsc:-)booze niewiem gdzie rece wlozyc a jeszcze we wtorek przyjazd tesciowej ale i tak sie ciesze ze juz pracuje.:-):-):-)

Praca moze mnie tak nie wykonczyla tylko nie wyspanie:tak:
z mlodym bylam ulekarza i ma jakas infekcje przepisal mu masc na oczy i syrop do picia prawdopdobnie to na tle alergicznym ale i tak sie ciesze bo w polsce to mial straszna alergie od marca -czerwca ze 3 razy zapalenie oskrzeli i raz zapalenie pluc:wściekła/y:zastrzyki szpital itp...a tu dopiero pierwszy raz i to na oskrzela nie zeszlo:szok:
Zaraz szybki obiad i po 14 musze wyjsc:-)booze niewiem gdzie rece wlozyc a jeszcze we wtorek przyjazd tesciowej ale i tak sie ciesze ze juz pracuje.:-):-):-)
ZQo kofaniutka nie przemeczaj sie za bardzo;-)trzymam kciuki zeby maly szybko wyzdrowial serio z ta alergia :crazy:tylu ludzi ma przekichane:szok:a zwlaszcza dzieci.POWODZENIA milego dnia:-):-):-)

no dziewczyny dzis wolna sobota:-D:-D:-D
troche odpoczymku a we wtorek tesciowa juz przyjezdza to tez chalupke trza ogarnac hehe
ale mysle ze ok bedzie jak sobie wszystko poukladam zaraz zmykam do miasta na jakies zakupki:-)
No mlody z ta alergia to i tak tu luzik jest :tak:

reklama
024.gif
024.gif
Z OKAZJI DNIA DZIECKA NAAAJLEPSZE ZYCZONKA DLA NASZYCH KOCHANYCH POCIECH DUUUUUZO ZDROWKA USMIECHU:-):-):-):-)

Do góry