reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Ostatnio wstakie po 5 i juz nie chce spac,pozatym dobrze dziekuje :-)Wlasnie dostalam @ i jestem malo pisata i nie w humorze.Spadam spagetti robic :-)

reklama
Dzien doooooberek z rana :-D:-D:-D VICI no to faktycznie poranny ptaszek z VICTORKA :tak::tak:LAURA spi do 8 rano :happy::happy::happy:poszaleje i okolo 11 idzie jeszcze raz sie drzemnac:tak::tak::tak:no ale tak to jest z naszymi pociechami:crazy::crazy::crazy: ZQo jak sie czujecie??? nic nie piszesz mysle,ze juz troche lepiej Duuuuzo zdrowka zycze :-):-):-):-)

Hej dziewczyny!!!
U nas hmmm.....dzieci troszke moze lepiej ale teraz i my dolaczylisamy kurcze tak sobie wczoraj myslalam ze my juz chorujemy z miesiac ciagle cos.
Jeszcze zaczyna mnie tesciowa wykanczac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja sie nie nadaje zeby z kims mieszkac na dluzej wszystko mnie drazni,kazdy ma swoje przyzwyczajenia:no:ach... a ona jeszcze szuka pracy jakby chciala a nie mogla:crazy:
i syna mi cofa w rozwoju:no:
to sie wygadalam:tak::tak::tak:

Zagladam i tu i tu zawsze:-) Tyle,ze dzis mnie skreca z bolu i sama nie wiem co robic:-( Spac,pic kawe czy tabletke wziasc :-(W takie dni odechciewa mi sie tej pie..... spirali .................................

oj Vici to wspolczuje moze i tabletka i spanie:tak:
oby szybko minelo
jA zaraz do pracy chociaz ledwo zyje,glowa mi peka tez chwile z maly pospalam ale niestetyu musialam wstac bo obiad sie sam nie zrobi
na szczescie tesciowa wybyla z domu wiec mi zeszla z drogi:-):-):-)

Witam a tu pustki:szok:Po miesiecznym urlopie od netu mam tesknoty heh.Najpierw wakacje a potem u babc w Klodzku zostalismy na troche.A tu od czerwca nic??Halo halo gdzie jestescie??

reklama
ja caly czas jestem:-):-):-)
U nas w sumie bez zmian tylko widac po suwaczku jakie zmiany zaszly a to na skutek zmian hormonalnych zaszlam w ciaze rowno miesiac po ostatniej @:szok::szok::szok:wydaje sie normalnie nie mozliwe a jednak:tak:nie myslalam ze jeszcze raz mama bede:-D
Aga A ty gdzie sie podziewasz???

Do góry