reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
No i zostajemy we 2 :-) Ja uciekne jak maly wstanie(nie wiem kiedy hehe).
Napisz cos jak tam sie podoba.Juz coraz dluzej jestescie tam i jak dzieciaki?

No podoba nam sie:-)
Wlasciwie juz jestesmy bdobrze zaklimatyzowani i bede happy jak juz pojde do pracy:tak::tak::tak:
dziewczyna bardzo podoba sie szkola mowia ze jest taka inna odpolskiej ze tuj zupelnie innych rzeczy ucza niz w polsce:-)

No z ta praca.Ja tez chce,juz ponad 3 lata w domu siedze i powoli cipcia dostaje ale moze na jesien sie uda.na pol etatu tylko bo maly bedzie mial przedszkole do 13.Ale to i tak bylaby juz odmiana.
Super,ze juz sie uklada dobrze i najwazniejsze,ze wszystkim sie podoba.
A jak z twoim jezykiem bo nie wiem czy pytalam :-)

no ja dopiero sie ucze
jak przyjechalam tu to kompletnie zielona bylam teraz z dnia na dzien coraz wiecej rozumiem
ale na szczescie i tacy bez jezyka prace moga znalezc ale niestety narazie fabryka mnie czeka albo sprzatanie no ale od czegos trzeba zaczac:-)
ale zeby sie juz cos ruszylo najgorsze to to czekanie tymbardziej ze juz mialo byc od tego tygodnia a tu d....bo cos sie skaplikowalo i musze jeszcze troche poczekac:no:

No u mnie to samo pracy wybrac nie moge przez jezyk praca musi wybrac mnie tak gdzie pisac nie trzeba.Dogadac sie dogadam ale pisanie :no:

no ja narazie jestem na poziomie ze zaczynam czasami rozumiec takze jeszcze troche czasu uplynie zanim bede mogla sie dogadac:tak:
no wlasnie mialam tel ze przyjdzie hydraulik za 20 min
ufff....bedzie cieplo:-):-):-)

reklama
Do góry