reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
A prosze bardzo :-D
images
images
images
images

jest nas juz 4 to stawiam wszystkim hehehehhehe

dzieki ale u mnie brrrr zimno i deszczowa ale taki deserek na poprawienie humorku czemu nie;-)
Witam nowa kłodczanke ciekawe czy wkoncu ktos zkto dalej zamieszkuje kotline:-D
Dzwonilam do agencji niby hydraulika juz powiadomili
tu jest wszystko inne to i pewnie krople tez inne ale dzieki za wiesci:-):-):-)
zobaczymy co bedzie jutro bo dzis i tak musimy byc w domu ja wczoraj i dzis przemylam ta herbata bo nie slyszalam ze nie wolno i jakby ciut lepiej jest no zobaczymy...
ale wam zazdroszcze tych upalow ja tez chce porzadnego slonca:tak:

dzieki ale u mnie brrrr zimno i deszczowa ale taki deserek na poprawienie humorku czemu nie;-)
Witam nowa kłodczanke ciekawe czy wkoncu ktos zkto dalej zamieszkuje kotline:-D
Dzwonilam do agencji niby hydraulika juz powiadomili
tu jest wszystko inne to i pewnie krople tez inne ale dzieki za wiesci:-):-):-)
zobaczymy co bedzie jutro bo dzis i tak musimy byc w domu ja wczoraj i dzis przemylam ta herbata bo nie slyszalam ze nie wolno i jakby ciut lepiej jest no zobaczymy...
ale wam zazdroszcze tych upalow ja tez chce porzadnego slonca:tak:
ZQo TO SPECJALNIE DLA CIEBIE CO BY CI PRZYKRO NIE BYLO:-):-):-)

Jak ktos tu wpadnie i zobzczy,ze watek zdominowany przez 3 osoby to bedzie mial ucieche hehe.Nieraz po kilkanascie dziewczyn nie utrzyma tak watku jak my ten :-)

JA POWIEM TAK JEST MI OGROMNIE MILO POKLIKAC Z WAMI POPATRZEC NA WASZE DZIECIACZKI NA GALERI:tak::tak::tak:CZUJE SIE JAK W DOMU;-);-);-)MOZE DOJDZIEMY NAWET DO TEGO,ZE KIEDYS SIE SPOTKAMY POD TWIERDZA KLODZKA:tak::tak::tak:NA KAWUSI:tak:

reklama
Do góry