Celia89
Fanka BB :)
kurde ale pechKleszcza miałam ok godziny. Wbił mi się w okolicy pleców po prawej stronie a rumień dostałam po ok tygodniu pod lewym pośladkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde ale pechKleszcza miałam ok godziny. Wbił mi się w okolicy pleców po prawej stronie a rumień dostałam po ok tygodniu pod lewym pośladkiem
Nooo. A najgorzej jest to że dostałam boreliozę kilka dni po tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży.kurde ale pech
To nieźle… a zdążył się napić dziad?Kleszcza miałam ok godziny. Wbił mi się w okolicy pleców po prawej stronie a rumień dostałam po ok tygodniu pod lewym pośladkiem
Najważniejsze, żebyście z dzieckiem/ dziećmi byli zdrowi chyba bliźniaki, co? No paskudna choroba, ale można ją złapać nawet od głupiego pająka. Córka znajomych mojej matki tak miała. Pół roku przechodziła boreliozę bardzo ciężko.Nooo. A najgorzej jest to że dostałam boreliozę kilka dni po tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży.
NieTo nieźle… a zdążył się napić dziad?
Na szczęście dzieci urodziły się zdrowe, mam nadzieję że w przyszłości nic im z tego powodu nie wyjdzieNajważniejsze, żebyście z dzieckiem/ dziećmi byli zdrowi chyba bliźniaki, co? No paskudna choroba, ale można ją złapać nawet od głupiego pająka. Córka znajomych mojej matki tak miała. Pół roku przechodziła boreliozę bardzo ciężko.
Nawet nie myśl inaczej Będą zdrowe i jużNa szczęście dzieci urodziły się zdrowe, mam nadzieję że w przyszłości nic im z tego powodu nie wyjdzie