reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy PO ciazy

• Starter tematu Użytkownik Usunięty
  • Rozpoczęty
reklama
peelingiem jadę po brzuszku i udach ale omijam ranę, ogolnie staram się nie dotykać tej okolicy, bo jeszcze nie jest całkowicie w środku wygojona

dziś weszłam na wagę...myślałam że będzie gorzej.
W dniu porodu ważyłam 70kg dzisiaj 62 więc całkiem nieźle.

Waga przed ciążą 55 mam nadzieję że do niej wrócę:tak:

Hej, w dniu porodu 29.01 waga 107kg ;) w dniu powrotu do domu 10.02 waga 94,5kg, dziś 12.02 waga 92kg... oby tak dalej... moja waga z maja zeszłego roku to 87kg ale chciałabym zejść do 83kg...

Ja tez pilinguje i wcieram kremy i koniecznie Mustelke bo kilka malych rozstepow mi sie zrobilo, kurcze z dnia na dzien widze jak mi ten brzuch spada :-) ale w rurki sprzed ciazy jeszcze sie nie mieszcze :-p

ja z ciąży na pamiątkę mam 4 małe rozstępy - na lewym biodrze, a tak to tylko tego flaczka wiszącego jeszcze z przodu, na razie czekam aż minie 6 tyg i macica wróci do starych rozmiarów, wtedy zacznę chyba delikatnie cwiczyc miesnie ud i moze troszkę brzuszek?

moja waga w dniu porodu 70,3 kg,, dwa dni po 65kg, dzisiaj czyli 3tyg po 63kg - jakoś powoli spada :)

ja też peelinguję ciało, skóra mi się po porodzie łuszczy, mąż śmieje się że zrzucam skórę jak żmija :)

reklama
Do góry