reklama
A ja zaczynam powoli się załamywać.. kolejne 0,5 kg na + :-(
Na początku w ogóle nie tyłam, a przez ostatnie 3 tyg. prawe 4 kg!
Oczywiście, wiem... jestem w cąży i trzeba przytyć i myśleć o tym by dziecko było zdrowe... i tak też się staram, ale jest mi ciężko. Zawsze byłam troszkę przeważliwiona na punkcie swojego wyglądu i miałam spore problemy z normalnym odżywianiem (nawet duże, nie spore:-() i boję się jak teraz moja psychika przetrwa takie tycie przez kilka miesięcy. Obym tylko sobie z tym poradziła..
Na początku w ogóle nie tyłam, a przez ostatnie 3 tyg. prawe 4 kg!
Oczywiście, wiem... jestem w cąży i trzeba przytyć i myśleć o tym by dziecko było zdrowe... i tak też się staram, ale jest mi ciężko. Zawsze byłam troszkę przeważliwiona na punkcie swojego wyglądu i miałam spore problemy z normalnym odżywianiem (nawet duże, nie spore:-() i boję się jak teraz moja psychika przetrwa takie tycie przez kilka miesięcy. Obym tylko sobie z tym poradziła..
Łania - tak mniej mnie tutaj było bo wszyscy się pochorowaliśmy i w domu przez święta mieliśmy szpitalny oddział zakaźny ;-) Jakiś paskudny wirus żołądkowo jelitowy nam się przypałętał Myślę że powoli wychodzimy z tego. Jedyny plus to to że waga moja stanęła w miejscu i od początku ciąży mam 5 kg do przodu
gloria3pl
Słoneczna Mama Majowa
Hej, ja jestem nowicjuszka na tym forum, ale bardzo mi sie tu podoba, szczegolnie, ze mieszkam w Australii, w samym srodku pustyni i drugiego Polaka ciezko tu spotkac :-). Wracajac do tematu, ja przytylam 7kg, jestem w 23t.c., ale poza brzusiem i biustem nic mi nie rosnie. Poza tym mamy teraz srodek lata,temperatura 40+ ... Dziwie sie ,ze az tyle przytylam, bo w takim goracu to tylko sie gubi kilogramy. Wiec mimo iz zimno w Polsce ,to Wam troche zazdroszcze...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wow Gloria 40 stopni to masakra ale i tak ci zazdroszcze tego lata Forum jest ekstra wiec pisz z nami czesto
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
No niezle .... oddalabys troche tych stopni nam latem :-) ale zdrugiej strony jak za cieplo to zle jak zimno tez zle hehe ciezko sie dopasowac
Podziel się: