- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybciu gratulacje!!!! Kolejna osoba mnie prześcignęła w kiloskach
Przepraszam, ze moją radość, ale kochanego ciałka nigdy za dużo
U mnie wszyscy twierdzą, ze schudłam, bo brzuch poszedl jeszcze bardziej do przodu, ale waga pokazuje swoje 83 kg. No i co zrobić????
Przepraszam, ze moją radość, ale kochanego ciałka nigdy za dużo
U mnie wszyscy twierdzą, ze schudłam, bo brzuch poszedl jeszcze bardziej do przodu, ale waga pokazuje swoje 83 kg. No i co zrobić????
Magdaleona
Fanka BB :)
No a ja dziś też się zważyłam i zostało 3,5 kg - 4 tyg po porodzie
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Magdaleona ja niestety mimo codziennego smarowania i masaży rozstępów się nabawiłam na brzuszku (pewnie mam ku temu tendencję ). Ponoć trzeba walczyć z nimi póki są czerwone i świeże, bo te póżniejsze białe to już blizny na całe życie Fissan niestety nie zapobiegł pojawieniu się (a na takie smarowanie 2 razy dziennie tubka starczała mi na tydzień - 20zł - kuracja nienajtańsza!). Teraz przestawiłam się na mustelę do zwalczania, a nie zapobiegania rozstępom. Ale nią smaruję tylko brzuszek, a resztę (gdzie rozstępów nie ma) nadal fissanem, bo niestety to jeszcze kosztowniejsza kuracja No ale trzeba działać natychmiast. Mam nadzieję, że jakaś poprawa będzie.
Rybcia_21
Lidijko to naprawde masz czym się cieszyć że Cie wyprzedziłam z kilogramkami.
Dori i tak ładnie jak 8 kilo masz mniej w tydzień po porodzie.Jeszcze z miesiac i będzie jeszcze mniej niezbędnych kg.
Dori i tak ładnie jak 8 kilo masz mniej w tydzień po porodzie.Jeszcze z miesiac i będzie jeszcze mniej niezbędnych kg.
reklama
ewach6
lidijka pisze:Mamuśki nie macie się czym przejmować jezeli chodzi o kiloski. Cieszcie sie, ze możecie juz przewracać się szybciej z boku na bok !!!
hihihihihi
masz racje
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: