reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybciu gratulacje!!!! Kolejna osoba mnie prześcignęła w kiloskach:)

Przepraszam, ze moją radość, ale kochanego ciałka nigdy za dużo:)

U mnie wszyscy twierdzą, ze schudłam, bo brzuch poszedl jeszcze bardziej do przodu, ale waga pokazuje swoje 83 kg. No i co zrobić????

No to ja wczoraj stanęłam na wadze.Od porodu (8dni) - 8kg. UUUUUUU, jeszcze trochę zostało do zrzucenia.

Magdaleona ja niestety mimo codziennego smarowania i masaży rozstępów się nabawiłam na brzuszku (pewnie mam ku temu tendencję :( ). Ponoć trzeba walczyć z nimi póki są czerwone i świeże, bo te póżniejsze białe to już blizny na całe życie :( Fissan niestety nie zapobiegł pojawieniu się (a na takie smarowanie 2 razy dziennie tubka starczała mi na tydzień - 20zł - kuracja nienajtańsza!). Teraz przestawiłam się na mustelę do zwalczania, a nie zapobiegania rozstępom. Ale nią smaruję tylko brzuszek, a resztę (gdzie rozstępów nie ma) nadal fissanem, bo niestety to jeszcze kosztowniejsza kuracja :( No ale trzeba działać natychmiast. Mam nadzieję, że jakaś poprawa będzie.

Lidijko to naprawde masz czym się cieszyć że Cie wyprzedziłam z kilogramkami.

Dori i tak ładnie jak 8 kilo masz mniej w tydzień po porodzie.Jeszcze z miesiac i będzie jeszcze mniej niezbędnych kg.

Rybcia nie denerwuj się:) Czasem tak lubię się podrażnić:)

Mamuśki nie macie się czym przejmować jezeli chodzi o kiloski. Cieszcie sie, ze możecie juz przewracać się szybciej z boku na bok !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry