reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dziś wieczorem się zważę to powiem ile mi zostało z tch 22kg. Trochę na pewno zeszło no i brzuszek ładnie się wchłania ale o wciśnięciu się w spodnie to narazie tylko pomarzyć.

no ja miałam takie szczęsci ze od razu moje dzinsy z przed ciąży mogłam załozyc

Nasz plut to idzie lato i spódniczki będą wskazane, a z drugiej strony - jak ja w kostium jakiś wskocze z takimi rozstępami na udach ??? Macie jakieś dobre kremy? Moje rozstępy są brzydkie i czerwone i baaardzo widoczne.

ja tylko Fissan uzywałam w ciazy i nie mam zadnych rozstępów
wiem ze te które sie pokazały to on rozjaśnia

rybciu - miejmy nadzieje ze nadmiarowe kg uciekna bardzo szybko :) znam kolezanke ktroa przytyla prawie 30 kg a teraz nic po niej nie widac - chudzinka jak kiedys :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry