reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj mija tydzien po porodzie a na wadze 11 kg mniej :) brzuszek no coz...faldka jest no ale wiedzialam ze tak od razu nie bede miala plaskiego ..jeszcze z 10 kg i bede happy..mam teraz sposobnosc..no oby tylko nie zapeszyc i zeby waga nie stanela w miejscu ;)

reklama
A ja się ucieszyłam bo mogłam się zważyć na szpitalnej wadze, a nie na naszej przedpotopowej domowej, która zawsze pokazywała mi "za dużo" w stosunku do lekarskiej. No i w szpitalu ważę o 3 kg mniej niż w domu. Oczywiście tej mniejszej wagi będę się trzymać :)

wiecie co ??
dzis stnełam na wadze i mam 6 kg mniej
waze 48 kg a brzuch mam zupełnie płaski
troche nadrobic musze mięsnie
wcale nie widać ze jestem po porodzie
trzymam kciuki i za WAS

Ewach to gratuluję płaskiego brzuszka... u mnie niestety jest sporo w pasie do zgubienia.

Tak się zaczytałam że zapomniałam napisać ile wczoraj ważyłam na wizycie u gin.Czyli jest na wadze 82,600g
Tak więc na wczorajszy dzień na +18,100g

dzięki dziewczyny :)
gdyby mi coś zostało to bym sie załamała,
jeszcze troszkę i musze zacząć robić brzuszki

reklama
u mnie na wadze 10 kg mniej,brzuszek malutenki,wyglad jakby nalezalo go tylko "uelastycznic", w ogole nie wygladam jakbym urodzila,hihi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry