reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
10 jest bardziej czuły i moze lepiej wyłapać ciążę przed okresem. 25 też moze oczywiście wyłapać bo to zależy od tego kiedy była owu i kiedy doszło w sumie do zapłodnienia. To chodzi po prostu o ich czułośc na wyłapanie hormonu.
Witam , robiłam test wczoraj to jest 11 dni po stosunku 3 dni do @(staramy się z mężem już rok ) test wyszedł mi negatywny , mam mdlosci przed jedzeniem i po jedzeniu czy jest jeszcze nadzieja ze okaza się te dwie kreseczki jest sens powtarzać test w dzien planowanej miesiaczki bądź dzien po?
Aleksandra893
Dopóki nie ma okresu zawsze jest szansaWitam , robiłam test wczoraj to jest 11 dni po stosunku 3 dni do @(staramy się z mężem już rok ) test wyszedł mi negatywny , mam mdlosci przed jedzeniem i po jedzeniu czy jest jeszcze nadzieja ze okaza się te dwie kreseczki jest sens powtarzać test w dzien planowanej miesiaczki bądź dzien po?
Wspomnę jeszcze ze stosunek byl w owulacji I dzien poDopóki nie ma okresu zawsze jest szansa
Aleksandra893
Monitorowałaś owulacje, że wiesz kiedy dokładnie nastąpiła?Wspomnę jeszcze ze stosunek byl w owulacji I dzien po
TakMonitorowałaś owulacje, że wiesz kiedy dokładnie nastąpiła?
7 lipiec owulacja
Aleksandra893
To spróbuj zrobić w dniu spodziewanej miesiączki betę z krwi
reklama
Dzięki zrobięTo spróbuj zrobić w dniu spodziewanej miesiączki betę z krwi