Aleksandraan
Fanka BB :)
Gratuluję! No to widzisz, może będziemy na jednym wątku.Beta 11.8 czyli 4 tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję! No to widzisz, może będziemy na jednym wątku.Beta 11.8 czyli 4 tydzien
Za szybko się chyba cieszyłam, bo wczoraj dostałam miesiaczke byłam z tym u gina stwierdziła miesiaczke zleciła powtórkę bety za 2 tygodnieBeta 11.8 czyli 4 tydzien
Normalną miesiączkę czy bardziej plamienie?Za szybko się chyba cieszyłam, bo wczoraj dostałam miesiaczke byłam z tym u gina stwierdziła miesiaczke zleciła powtórkę bety za 2 tygodnie
Normalna miesiaczkeNormalną miesiączkę czy bardziej plamienie?
No to niestety nie wygląda dobrze. Tylko czemu betę dopiero za 2 tygodnie.. nie powinna zlecić od razu? Jeśli to biochem to prawdopodobnie w przyszłym cyklu może się udać kolejny raz. Dawaj znać co wyjdzie.Normalna miesiaczke
Ok niewiem czemuNo to niestety nie wygląda dobrze. Tylko czemu betę dopiero za 2 tygodnie.. nie powinna zlecić od razu? Jeśli to biochem to prawdopodobnie w przyszłym cyklu może się udać kolejny raz. Dawaj znać co wyjdzie.
Moja miesiaczka trwała 2,5 dniaOk niewiem czemu
Będziesz powtarzać betę lub test? W przypadku plamień lub krwawień jednak najlepiej sprawdzić przyrost albo iść do ginekologa. Jak napisałaś ostatnio, że dostałaś miesiączkę to ja zaraz dostałam jednodniowe plamienie. Na USG nic nie było widać a dzisiaj czekam na wyniki bety i progesteronu, ale wątpię że jeszcze dzisiaj będą.Moja miesiaczka trwała 2,5 dnia
Byłam u ginekologa jak pisałam wcześniej zleciła mi bete która mam zrobić dopiero 10 sierpnia kolejna wizytę mam zaplanowana na 21 sierpnia a na krwawienie powiedziała że to miesiaczka na moje oko to chyba nie miesiaczka bo była inna niż zwykle i taka krótka ostatnia miałam 7 dni zwykle od 5-7 dniBędziesz powtarzać betę lub test? W przypadku plamień lub krwawień jednak najlepiej sprawdzić przyrost albo iść do ginekologa. Jak napisałaś ostatnio, że dostałaś miesiączkę to ja zaraz dostałam jednodniowe plamienie. Na USG nic nie było widać a dzisiaj czekam na wyniki bety i progesteronu, ale wątpię że jeszcze dzisiaj będą.
Według aplikacji może to być 4tydzień.
Mam chęć jeszcze dziś zrobic test ale niewiem czy wariować czy czekacByłam u ginekologa jak pisałam wcześniej zleciła mi bete która mam zrobić dopiero 10 sierpnia kolejna wizytę mam zaplanowana na 21 sierpnia a na krwawienie powiedziała że to miesiaczka na moje oko to chyba nie miesiaczka bo była inna niż zwykle i taka krótka ostatnia miałam 7 dni zwykle od 5-7 dni