reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy zrobić test ciążowy?

reklama
Dziewczyny używajcie opcji przeszukaj to forum zanim zalozycie watek o istniejącym juz temacie.......

Pozdrawiam
Moderator

jesli mialas zajsc w ciaze po tym stosunku co po 4h zrobilas test i byl pozytywny to napewno sie mylil zreszta lepiej poczekac do @ wtedy test bedzie wiarygodny

Zalezy od ilosci hormonów... U jednych 2tyg przed juz pokaze u innych i w dniu miesiaczki pokaze negatywny...Ale zdaje mi sie ze juz bedzie wiarygodny

a slyszalyscie o czyms takim jak poronienia samoistne?to wlasnie dlatego lekarze zalecaja robic po spodziewanym@ zeby pozniej nie bylo przykrej niespodzianki

a slyszalyscie o czyms takim jak poronienia samoistne?to wlasnie dlatego lekarze zalecaja robic po spodziewanym@ zeby pozniej nie bylo przykrej niespodzianki
tak, słyszałam, bywa, że kobieta nawet się nie zorientuje, że jest w ciąży....koleżnka - lekarka mówiła mi, że ok 40% ciąż tak się kończy....

Co do testów to tydzień wcześniej wyszedł mi negatywny a dwa dni później, już pozytywny...

Mi w pierwszej ciąży 4 testy wyszły negatywne a jak poszłam do gina to już serduszko biło. Natomiast w tej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł mi test pozytywny i potem każdy następny też już był pozytywny. Z tymi testami to bywa różne, ale najlepiej robić je w dniu spodziewanej miesiączki a potem po paru dniach powtórzyć.

reklama
Hej dziewczyny mam takie pytanko... słyszałam ze brzuch twardnieje w ciąży.. a wiecie możne od którego tygodnia? Pozdrawiam:)

Do góry