M
madziaaa
Gość
u mnie to tak naprawde nie wiedzialam kiedy sie miesiaczki spodziewac bo mialam bardzo nieregularne, tylko jak stosowalam antykoncepcje to byly co 28 dni a tak to nawet po 2 miesiacach, ale test zrobilam tak jak powinna byc z antykoncepcja bo byl to pierwszy cykl po jej odstawieniu i wyszla slaba kreska to kupilam digital test i wyszlo ze miedzy 1 a 2 tyg. jestem...pozniej jak szlam na pierwsze usg w 12 tyg. niby(bo tak mialo wyjsc z okresu ale z testu troche inaczej, ok.10 tyg.)to sie okazalo ze to dopiero 9tyg.i 3 dni.
no ale juz wykrylo mi 1 tydzien ciazy i tak i z tego normalnego testu i digital a myslalam ze tak szybko sie nie da wykryc..a jednak
jestesaniolkiem ja chcialam przyspieszyc porod juz w 9 miesiacu bo bylo naprawde ciezko i chcialam juz urodzic ale nic to nie dalo...Kevinek urodzil sie 5 dni po terminie ale teraz sie ciesze bo juz w nowym roku 2.01 a nie tak jak byl termin 28.12
no ale juz wykrylo mi 1 tydzien ciazy i tak i z tego normalnego testu i digital a myslalam ze tak szybko sie nie da wykryc..a jednak
jestesaniolkiem ja chcialam przyspieszyc porod juz w 9 miesiacu bo bylo naprawde ciezko i chcialam juz urodzic ale nic to nie dalo...Kevinek urodzil sie 5 dni po terminie ale teraz sie ciesze bo juz w nowym roku 2.01 a nie tak jak byl termin 28.12
Ostatnio edytowane przez moderatora: