Pierwszy raz jak miał 10 dni, od tego czasu regularnie co drugi weekend chodzimy z mężem na obiad i do kina albo do znajomych. Jak miał 8 tygodni został na tydzień z moimi rodzicami, my wyjechaliśmy na urlop, jak miał 4 miesiące został na sylwestra z opiekunką. Nie ma żadnych problemów, mały jest bardzo pogodny i garnie się do wszystkich.
reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
Oli miał 8 dni jak go zostawiłam z mamą na dwie godzinki.
december
zostawiam młodego regularnie odkąd skończył miesiąc. Urząd, serwis samochodowy, zakupy, grzybobranie itd. Zostaje z babcią, która ma fioła na jego punkcie. Karmimy MM, więc sprawa jest dużo łatwiejsza A tak na co dzień to młody zostaje ze swoim tatą gdy ja chcę wpaść na zakupy czy muszę pojechać coś załatwić. Żadna krzywda mu się nie działa i nie dzieje
Anula1989
Moj ma 16 miesiecy i na noc jeszcze z nikim nie zostawal, kilka razy w dzien zostal z moja siostra, kolezanka czy teciowa ale na max 2 godz, czasami zostawiam go na dluzej ale z Ł wtedy tak do 4 godz. Nie wyobrazam sobie zostawienia go z kim na noc
G
guest-1673535084
Gość
pierwszy raz zostawilam z babcia jak miala 6 dni. Zrobilismy sobie wypad do kina. A na noc jak miala nieco ponad 2 miesiace
reklama
Podziel się: