reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Mi test pokazał 9 dpoHej Dziewczyny!
Kiedy zobaczyłyście na teście dwie kreseczki?
Cykle mam 30-31 dni, owulację miałam 16 lub 17 dc (jak byłam u ginekologa w 18dc to powiedział, ze była bardzo niedawno tj. „wczoraj lub przedwczoraj”).
Dzisiaj 26dc i na najczulszym teście, z porannego moczu - biel wizira.
A czytałam, ze 10 dni po owulacji już powinno być widać, jeśli się udało.
Czy jeszcze mogę mieć nadzieję i dwie kreski się pojawia?
Jak to było u Was?
C
Chemik97
Gość
Mi dopiero dwa dni po terminie miesiączki (to był około 15-16dpo). Był to naprawdę cień kreski, a beta wtedy wynosiła już 350
Viki5588
Aktywna w BB
Cześć, nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, może też wybrałam zły wątek ale mimo to zapytam. Powiedzcie, jak owulację miałam w 16 lub 17 dc (monitorowana) to kiedy najwcześniej powinnam zrobić test? Dodam, że moje cykle są zazwyczaj 28 dniowe z tym, ze ostatni trwał 25. Owulację mam zawsze monitorowaną i przeważnie w 9,10 lub 11 dc. Więc ta teraz dość późno wystąpiła jak na mnie. 16dc mnóstwo płodnego śluzu jak białko jajka. Dziś mam 25dc czyli ok. 10 dni po owulacji, zrobiłam test z porannego moczu i biel wizra
Cześć, nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, może też wybrałam zły wątek ale mimo to zapytam. Powiedzcie, jak owulację miałam w 16 lub 17 dc (monitorowana) to kiedy najwcześniej powinnam zrobić test? Dodam, że moje cykle są zazwyczaj 28 dniowe z tym, ze ostatni trwał 25. Owulację mam zawsze monitorowaną i przeważnie w 9,10 lub 11 dc. Więc ta teraz dość późno wystąpiła jak na mnie. 16dc mnóstwo płodnego śluzu jak białko jajka. Dziś mam 25dc czyli ok. 10 dni po owulacji, zrobiłam test z porannego moczu i biel wizra
Ja bym poczekala 14 dni, czyli do 31 dc.
Viki5588
Aktywna w BB
A ile dni po owuMi wyszedł pozytywny test 13 dpo (pink strumieniowy), 2 dni wcześnie jeszcze biało (facelle). Choć ja nie miałam monitoringu ani nie robiłam testów owu, stwierdzam że wtedy była tylko z własnych obserwacji i odczuć
Tak też zrobię, DziękujęJa bym poczekala 14 dni, czyli do 31 dc.
reklama
A ile dni po owu
Tak też zrobię, Dziękuję
Tak bedzie najbardziej wiarygodnie. Ew beta z krwi.